تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۸

واکنش واعظی به آزادسازی نفتکش گریس ۱

رییس دفتر رییس جمهوری گفت: آزادی نفتکش گریس ١ با حمایت دولت و پشتیبانی همه ارکان نظام از حقوقدانان و دیپلمات‌های کشور آزاد و یک پیروزی دیپلماتیک برای کل نظام است.
محمود واعظی
اقتصاد24 - «محمود واعظی» صبح امروز در حاشیه بازدید از چهارمین نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و عشایر درباره ماجرای نفتکش گریس ١ گفت: توقیف نفتکش گریس ١ یک رهگیری دریایی بود که با دستور آمریکا انجام شد و با عکس العمل کل کشور و نظام مواجه شد.

معاون رییس جمهوری گفت: هم دولت و هم وزارت خارجه و هم کلیت نظام پس از توقیف نفتکش گریس ١ توسط دولت محلی جبل الطارق؛ با همدلی و حمایت یکپارچه از دیپلمات‌ها و حقوقدانان ما حمایت کردند و این نفتکش آزاد شد و یک پیروزی دیگر برای کشور رقم خورد.

واعظی با ابراز خرسندی از آزادی نفتکش گریس ١ اظهار کرد: کاری که حقوقدانان ما انجام دادند ثابت کرد، تحریم‌هایی که اتحادیه اروپا بر علیه ایران گذاشته بر ضد خود آنها خواهد بود، نه برای ایرانی که می خواهد در آبهای آزاد کشتیرانی داشته باشد.

وی تاکید کرد: آزادی گریس ١ نتیجه عکس العمل منسجم کل کشور همدلی، حمایت و پشتیبانی از مقاومت دیپلمات‌های ما بود.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار