تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸

روزنامه ژاپنی: ظریف بزودی به توکیو می‌رود

روزنامه ژاپن تایمز روز یکشنبه نوشت: وزیر امور خارجه ایران اواخر ماه آگوست (اوایل شهریور ) به توکیو سفر خواهد کرد.
سفر ظریف به توکیو
اقتصاد۲۴-  روزنامه ژاپنی به نقل از منابع دپیلماتیک نوشت: محمد جواد ظریف قرار است در سفر به ژاپن در مورد وضعیت تنگه هرمز با مقامات ژاپنی گفت و گو کند.

ژاپن تایمز در حالی خبر سفر وزیر خارجه ایران به توکیو منتشر می کند که «تاکئو موری» معاون وزیر خارجه این کشور روز گذشته با ظریف در تهران دیدار و گفت و گو کرد.

وی در این دیدار، با اشاره به گفت‌وگوهای سازنده‌اش با معاون سیاسی وزارت امور خارجه گفت: توکیو برای روابط با تهران و تداوم رایزنی‌ها اهمیت زیادی قائل است.

وزیر خارجه ایران نیز در این دیدار با اشاره به روابط خوب و سازنده دو کشور و همچنین سفر تاریخی و مهم نخست‌وزیر ژاپن به تهران و دیدار با مقام معظم رهبری، از ادامه رایزنی‌ها با ژاپن در خصوص روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ای استقبال کرد.

همچنین سید عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه و تاکئو موری معاون ارشد وزارت خارجه ژاپن در بیست و ششمین دور گفت و گوهای سیاسی دو کشور درباره برجام و تحولات منطقه رایزنی کردند.

در این نشست، گفت و گوهای صریحی در مورد روابط دوجانبه و راه های گسترش آن به عمل آمد و طرفین در خصوص تحولات مربوط به برجام و اوضاع منطقه خلیج فارس و آسیای غربی با یکدیگر تبادل نظر کردند.

معاونان وزیران امور خارجه دو کشور همچنین با اشاره به اهمیت سفر اخیر نخست وزیر ژاپن به تهران، علاقه مندی خود را به ادامه مشورت های عالیرتبه سیاسی ابراز کردند.

دور قبلی گفت وگوهای سیاسی ایران و ژاپن با حضور عراقچی و موری روز شنبه ۱۲ اسفند ۹۶ در تهران برگزار شد.
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار