اقتصاد۲۴-کوفته قبرسی یکی از انواع کوفتهها میباشد که میتوانید به راحتی برای تنوع غذایی در خانه تهیه کنید. شما میتوانید کوفته قبرسی را داخل نان باگت قرار دهید و با سس دلخواه سرو کنید و یا میتوانید با گوجه سرخ شده و برنج زعفرانی میل کنید که هر دو روش مزه بسیار خوبی دارد.
تهیه کوفته در خانه کار بسیار آسانی میباشد و شما میتوانید طعمها و مزهها آن را در کشورهای مختلف پیدا کنید و برای تنوع در لیست غذایی خود آن را تهیه کنید. کوفته قبرسی با گوشت چرخ کرده و کمی سبزیجات تهیه میشود و با ذائقه ما ایرانیها هماهنگ است و طعم فوق العادهی دارد.
مواد لازم
سیب زمینی ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری ۴ ق غذا خوری
نعنا خشک ۱ ق چای خوری
فلفل سیاه ۱ ق چای خوری
دارچین ۱ ق چای خوری
نمک ۱ ق چای خوری
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی را رنده ریز بزنید و داخل دست یا آبکش ریخته و با دست خوب فشار دهید تا آب اضافه سیب زمینی خارج شود. پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را نیز بگیرید. گرفتن آب پیاز و سیب زمینی مانع وا رفتن کوفته در حال پخت میشود و حتما این کار را انجام دهید.
در ادامه باید گوشت را به همراه سیب زمینی و پیاز آب گرفته و تخم مرغ و ادویهها و نعنای خشک داخل یک کاسه ریخته و مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود و مزهها به خورد بروند. روی کاسه را نایلون پوشانده و برای ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید.
بعد از ۱ ساعت کاسه را از یخچال خارج کنید و اگر آب انداخته بود بهتر است کمی مواد را ورز دهید و مجدد آرد سوخاری اضافه کنید. دستکش انداخته یا دستهای خود را خیس کنید و از مواد کوفته بردارید و شبیه به دوک به آن حالت دهید.
داخل یک تابه کمی روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود و بعد کوفتهها را داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی شود. سپس از تابه خارج کنید و چند عدد گوجه حلقه را خرد کنید و داخل تابه سرخ کنید و نمک بزنید و کوفتهها را به همراه برنج و گوجه سرخ شده و سیب زمینی سرو کنید.