تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۰۳ تير ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

سایپا فورا استارت تغییر قیمت‌ها را زد+ سند

شرکت خودروسازی سایپا طی نامه‌ای رسمی به سازمان بورس و اوراق بهادار، از افزایش قیمت درب کارخانه محصولات خود تا سقف ۱۵ درصد خبر داد. این تصمیم با استناد به مصوبه شورای رقابت و هماهنگی با وزارت صمت اتخاذ شده است.

تغییر قیمت‌های سایپا

اقتصاد۲۴- در پی ابلاغیه‌های اخیر شورای رقابت و وزارت صنعت، معدن و تجارت، شرکت خودروسازی سایپا طی نامه‌ای رسمی خطاب به مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار، از اعمال افزایش قیمت درب کارخانه برای محصولات تولیدی این شرکت تا سقف ۱۵ درصد نسبت به آخرین قیمت‌های مصوب خبر داد.

در این نامه که با امضای علی شیخ‌زاده، عضو هیأت‌مدیره و مدیرعامل سایپا صادر شده، به استناد مصوبه شماره ۵۴۳ شورای رقابت و دستورالعمل تنظیم بازار خودروی سواری، اصلاحات بعدی آن و نامه وزارت صمت به شماره ۵۴۸۹۰ مورخ ۱۴۰۴/۰۳/۰۱، افزایش قیمت‌ها در راستای اجرای دستورالعمل‌های ابلاغی صورت گرفته است.

این اقدام در حالی انجام شده که بازار خودرو طی هفته‌های اخیر با نوسانات قیمتی همراه بوده و خودروسازان خواستار اعمال اصلاحات قیمتی با هدف پوشش هزینه‌های تولید شده‌اند.

سند افزایش قیمت محصولات سایپا

منبع: جماران
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسن
0
0
چهارشنبه ۰۴ تير ۱۴۰۴
سایپا و گروسی در یک ردیف هستند
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار