تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۸

در پمپ بنزین انعام بدهید نه پول زور

بر اساس گفته‌های سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، متصدیان جایگاه که برای افراد بنزین می‌زنند طبق قانون نباید مبلغی را مطالبه کنند اما افراد می‌توانند بابت دریافت این خدمت به‌ آن‌ها انعام دهند.
مصرف بنزین مردم ایران در ۶ سال گذشته
اقتصاد24- فاطمه کاهی، سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در خصوص قوانین موجود درباره پرداختی به متصدیان جایگاه‌ ها، اظهار کرد: اگر مشتری رضایت داشته باشد می‌تواند هر مبلغی را که خودش تمایل دارد به متصدیان جایگاه‌ ها بدهد در غیر این صورت هیچ اجباری برای انجام این کار نیست.

وی تاکید کرد: بر اساس قانون شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، متصدیان جایگاه نباید مبلغی را مطالبه کنند مگر اینکه خدمات دیگری را ارائه دهند.

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به روند پیگیری شکایات و اعتراضات افراد معترض در این باره، گفت: افراد می‌توانند با شماره‌گیری ۰۹۶۲۷ شکایات خود را مطرح کنند و مطمئن باشند که در سریع‌ترین زمان ممکن به آن رسیدگی خواهد شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار