تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۸

محکومیت پرسپولیس بابت شکایت یک استقلالی

کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال، باشگاه پرسپولیس را بابت شکایت فرزاد حاتمی از این باشگاه، به پرداخت مبلغ ۲ میلیارد ریال محکوم کرد.
فرزاد حاتمی
اقتصاد24- با توجه به شکایت فرزاد حاتمی از پرسپولیس، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۲ میلیارد ریال بابت اصل خواسته در حق خواهان محکوم شد. همچنین با توجه به عدم مطالبه هزینه دادرسی توسط خواهان در ستون خواسته، کمیته تعیین وضعیت با تکلیفی مواجه نیست.
*در پرونده شکایت مهرداد کریمیان از باشگاه فجر شهید سپاسی شیراز، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۶۵۸ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال بابت اصل خواسته و پرداخت مبلغ ۱۳ میلیون و ۱۶۴ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.
*در پی شکایت باشگاه بادران تهران از مهرداد رضایی، کمیته تعیین وضعیت پس از بررسی پرونده اعلام کرد مهرداد رضایی محکوم به پرداخت مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و پرداخت مبلغ ۱۰ میلیون ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.
*با توجه به شکایت حمیدرضا عبداللهی از باشگاه کارون اروند خرمشهر، این باشگاه به پرداخت مبلغ یک میلیارد ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۲۰ میلیون ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

منبع: سایت رسمی فدراسیون فوتبال
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار