تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸
در همایش گروه گسترش تجارت تایر مطرح شد؛

کیفیت، صداقت و مشتری‌مداری مسیری برای ادامه

امامی گفت: مطمئناً دولت شیوه و سیاست‌های بازار تایر را تغییر خواهد داد و طی برگزاری جلسات منظم ستاد تحریم در وزارت صمت با پشتیبانی مقامات مسئول و تصمیم‌گیر نظارت بر ثبت سفارش‌ها را بیش از پیش مدیریت خواهیم کرد.
WhatsApp Image 2019-08-29 at 14.48.49
اقتصاد24- روز گذشته، هتل اسپیناس پذیرای همایش گروه گسترش تجارت تایر (واردکننده تایرهای سواری، اتوبوسی و کامیونی، راه‌سازی و معدنی وست لیک و گودیر) بود. در این مراسم نمایندگی‌های فروش تایرهای وست لیک و گودیر در سراسر ایران، پیشکسوتان حوزه تایر و رییس گروه زیرساخت تجاری اداره کل خدمات بازرگانی وزارت صمت حضور داشتند.

در ابتدای جلسه، مهندس فریبرز امیری مدیرعامل گروه گسترش تجارت تایر با اشاره به سابقه، عملکرد و خط مشی این گروه تجاری گفت: علیرغم وضعیت نامناسب اقتصادی که به تبع تحریم‌ها بر کشور تحمیل شده است، شرکت با تلاش و دقت فراوان موضوع فنی این تایرها را رصد کرده تا رضایت حداکثری برای مشتریان بوجود آید.

وی افزود: کیفیت، صداقت و مشتری‌مداری رسالت و خط و مشی اصلی گروه گسترش تجارت تایر است زیرا معتقدیم اگر به این شعار به‌طور واقعی توجه شود، ارتباط فروش با مشتریان حفظ و پایدار خواهد ماند.

امیری تصریح کرد: شرکت در این سال‌ها ارتباط خوبی را برندهای فعال در حوزه تایر داشته و در همین راستا هزینه‌های زیادی صورت گرفته تا بتوانیم به اطلاعات دقیق و شفافی دست پیدا کنیم.

وی در ادامه مطالبی را در خصوص گرفتن سهم بیشتر از بازار و مقابله با مشکلات و چالش‌های پیشرو ارائه داد.



پس از صحبت‌های مهندس امیری نوبت به پژمان سندیانی مدیر فنی و مهندسی شرکت رسید. وی به ارائه مباحث فنی پرداخت و در ادامه توضیحاتی را در خصوص «کارت‌های گارانتی» که برای کلیه محصولات صادر می‌شود و «باشگاه مشتریان» عنوان کرد.

سندیانی اظهار داشت: شرکت در تمام دوران فعالیت خود مسائل فنی و استانداردها را پیگیری کرده و این دقت نظر و اطلاع‌رسانی به نمایندگان فروش به‌صورت دائمی ادامه خواهد داشت.

سیدمحمدعلی امامی، رییس گروه زیرساخت تجاری اداره کل خدمات بازرگانی وزارت صمت آخرین سخنران این برنامه بود. وی گفت: در ماه‌های اخیر هزینه‌های زیادی به دولت متحمل شده تا بازار شرایط عادی و آرامی را سپری کند.

امامی تصریح کرد: دولت باید تنها از نماینده‌ها و بازرگانان رسمی حمایت کند زیرا این تنها راه ثبات و آرامش در بازار خواهد بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مطمئناً دولت شیوه و سیاست‌های بازار تایر را تغییر خواهد داد و طی برگزاری جلسات منظم ستاد تحریم در وزارت صمت با پشتیبانی مقامات مسئول و تصمیم‌گیر نظارت بر ثبت سفارش‌ها را بیش از پیش مدیریت خواهیم کرد.

در پایان این همایش از نمایندگان فروش گروه گسترش تجارت تایر تقدیر به عمل آمد.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

هر پیامک چقدر برایتان آب می‌خورد؟

جزییات انتقال سهام عدالت متوفیان اعلام شد

عکس دیده نشده و عاشقانه از بازیگر زن لیسانسه‌ها و برادرش

عکس/ ظاهر اردشیر زاهدی همسر اول شهناز پهلوی ۲۴ سال پیش در ایام پیری

اینفوگرافی/ خطرناک‌ترین زوج‌های لیگ بیست و چهارم

عکس/ شکل و شمایل عجیب پله ۷۵ سال پیش با لباس ورزشی

ادعای عجیب زید آبادی درباره سقوط دولت نتانیاهو

عکس/ سلفی ناز و دلبرانه پردیس احمدیه با لبخند معنادار

چرا دلار درجا زد؟

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

شرط بندی سنگین روی بیت کوین ۱۳۰هزار دلاری

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

عکس/ تیپ خاص نگار جواهریان و دخترش با لباس‌های برند

فیلم/ خرید و فروش یا اجاره مسکن با دلار ممنوع است!

عکس/ محمدرضا پهلوی و دخترش شهناز ۶۷ سال پیش در هواپیمای شخصی اش

جدیدترین قیمت رهن و اجاره آپارتمان زیر ۶۰ متر در تهران+ جدول

فیلم/ افشاگری جنجالی همتی از دلیل استیضاحش

خودکشی دوومیدانی کار ایرانی متهم به تجاوز در زندان کره جنوبی

سکه ۲ میلیون تومان گران شد

عکس / چهره متفاوت رهبر انقلاب ۳۶ سال پیش در ایام رحلت امام خمینی

عکس / نمایی خاص از مراسم عید قربان ۱۳۵ سال پیش در زمان قاجار

فیلم/ لحظه بازداشت قاتل و کشف جسد الهه حسین‌نژاد

اینفوگرافی/ متوسط قیمت گوسفند در کشور‌های عربی در آستانه عید قربان

عکس/ پوستر فدراسیون فوتبال برای بازی تیم ملی ایران با قطر

خط و نشان تند وکلای کره‌ای برای ورزشکاران ایران

عکس/ واکنش کاربران فضای مجازی به گاف ایران اینترنشنال در مورد فرزند رهبر انقلاب

عکس/ ژست احساسی مایکل جکسون ۳۲ سال پیش در کنار خواهرش جنت

پیکان ۵۵۰ میلیون تومان شد

ناترازی انرژی تا زمانی که دولت بنگاه‌دار و کارخانه‌دار باشد تغییر نمی‌کند

عکس/ مراسم تشییع رضاخان ۸۱ سال پیش در قم

بیشترین و کمترین بازدهی نماد‌های بازار سهام در هفته دوم خرداد ۱۴۰۴ + اینفوگرافی

عکس/ استایل اروپایی چند جوان گیلانی ۴۹ سال پیش در بلوار گلسار رشت

عکس/ ساعت خاص و ۱۰ میلیاردی طارمی جلب توجه کرد

عکس خبرگزاری فرانسه از مراسم رمی جمرات

فیلم/ جریمه سه برابری در انتظار مالکان متخلف

نطق گروسی درباره توافق ایران و آمریکا جلب‌توجه کرد

فیلم/ انجام مناسک حج توسط حجاج در صحرای عرفات

سفر پوتین به تهران در آینده نزدیک

اینفوگرافی/ درصد رشد جمعیت در ایران، اروپا، آمریکا و خاورمیانه

عکس/ حضور بازیکنان تیم والیبال بانوان ایران در امامزاده صالح

افزایش قیمت مسکن و تغییر فاز از بحران اقتصادی به اجتماعی و امنیتی/ رانده شدن مستاجران به حاشیه کلان شهرها؛ صدای پای بحران اجتماعی را بشنوید!

پیکر الهه حسین نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد

فیلم/ نخستین اظهارات قاتل الهه حسین‌نژاد

اتمام حجت فرمانده کل سپاه با حامیان اسرائیل

ثبت سفارش واردات خودرو همچنان متوقف است

قیمت تخم مرغ دو برابر شد

آغاز پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت اعیاد قربان و غدیر

گسترش بحرانی فقر در کشور؛ دو سوم مردم سیستان و بلوچستان زیر خط فقر هستند/ تبعات روانی و اجتماعی فقر چیست؟