تاریخ انتشار: ۰۳:۳۱ - ۲۸ تير ۱۴۰۴

نقش زرده تخم‌مرغ در تغذیه سالمندان

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مصرف زرده تخم‌مرغ برای سلامت افراد مسن، لازم و مفید است.

نقش زرده تخم‌مرغ در تغذیه سالمندان

اقتصاد۲۴- بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، سفیده تخم مرغ به دلیل ارزش بالای پروتئینی که دارد، در سنین سالمندی حتماً توصیه به مصرف می‌شود.

اما از زرده تخم‌مرغ نباید غافل شد، زیرا زرده یکی از غنی‌ترین منابع کولین است که در سلامت مغز و پاسخ‌های مناسب بین نورون‌های مغزی (به واسطه نوروترانسمیتر استیل کولین) تأثیر داشته و در کنترل و یا به تعویق انداختن بیماری‌های نورولوژیک و خلق رفتاری (مانند افسردگی) شایع در این سن می‌تواند مؤثر واقع شود.

از سوی دیگر، زرده منبع غنی از لوتئین و گزانتین است که می‌تواند در سلامت بینایی تأثیرگذار باشد. همچنین، مقدار قابل توجهی از ویتامین‌های محلول در چربی مانند ویتامین D (معمولاً منبع غذایی کافی از آن در غذا‌ها وجود ندارد) در زرده وجود دارد. در نتیجه روزانه یک عدد تخم مرغ کامل برای افراد در سنین کهنسالی توصیه می‌شود.

منبع: وبدا

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار