تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸

اعلام تاریخ محاکمه مغز متفکر حملات 11 سپتامبر

متهمان برنامه‌ریزی برای حملات ۱۱ سپتامبر در تاریخ یازدهم ژانویه سال ۲۰۲۱ محاکمه خواهند شد.
اعلام تاریخ محاکمه مغز متفکر حملات 11 سپتامبر
اقتصاد24 - روزنامه نیویورک تایمز از مشخص شدن تاریخ محاکمه متهمان برنامه‌ریزی برای حملات ۱۱ سپتامبر خبر داد.

خالد شیخ محمد و چهار مرد دیگر متهم به برنامه‌ریزی برای حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر هستند که در سال ۲۰۰۱ اتفاق افتاد و منجر به کشته شدن حدود ۳۰۰۰ نفر شد. اتهام مطرح شده علیه محمد بیانگر آن است که او مغز متفکر پشت این حملات بوده است.

سرهنگ شین کوهن، قاضی نظامی که رسیدگی به این پرونده را بر عهده دارد، ۱۱ ژانویه ۲۰۲۱ را برای آغاز روند انتخاب هیئت منصفه نظامی در این محاکمه مشترک تعیین کرده است.

اطلاعات مربوط به تاریخ آغاز این محاکمه در یک حکم دادگاهی بیان شده و در این حکم همچنین فهرست مدارکی که دادستانان باید تا تاریخ یکم اکتبر به وکلای مدافع تحویل دهند نیز ذکر شده است.

این متهمان به طور رسمی در سال ۲۰۱۲ در گوانتانامو در حبس قرار گرفتند و این محاکمه نیز قرار است در بخش قضایی گوانتانامو برگزار شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار