تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۸

هافبک استقلال دربی را از دست داد؟

فرشید باقری هافبک تیم فوتبال استقلال در صورت انجام عمل جراحی، دربی تهران را از دست خواهد داد.
فرشید باقری
اقتصاد24- فرشید باقری هافبک تیم فوتبال استقلال در جریان بازی این هفته تیمش مقابل فولاد خوزستان از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت شد و از زمین بیرون رفت. فرشید باقری در هفته های پایانی لیگ هجدهم با مصدومیت شدید روبرو شد و در آن زمان شایعاتی مطرح شد که این بازیکن باید عمل جراحی کند اما او بدون عمل جراحی و با تمرینات تقویتی به تمرینات برگشت تا بازی‌های این تیم در لیگ نوزدهم را از دست ندهد.

پس از بررسی وضعیت این بازیکن مشخص شد وی باید عمل جراحی روی مچ پای خود انجام دهد. با این شرایط به نظر می‌رسد در صورتی که وی عمل جراحی کند، دربی پایتخت بین تیم‌های استقلال و پرسپولیس را از دست خواهد داد.

دربی نیم‌فصل اول لیگ نوزدهم قرار است در هفته چهارم برگزار شود و باید دید در صورت غیبت این بازیکن برنامه‌های کادرفنی استقلال برای جایگزین وی چه خواهد بود.

منبع: خبرورزشی
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار