تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۸

سر و کله طلب‌کاران پرسپولیس پیدا شد

مدیران پرسپولیس عادت کرده‌اند هر ماه، چند طلبکار را مقابل دفتر باشگاه ببینند.
محمدحسین انصاری‌فرد
اقتصاد24 - به تازگی، یک طلبکار جدید با یکسری مدارک و اسناد با محمدحسن انصاری‌فرد دیدار داشته و خواستار دریافت ۳ میلیارد تومان، طلب خود شده است. این فرد، ماجرای جالبی دارد. او صاحب یک آژانس هواپیمایی است که سفرهای پرسپولیس از آن طریق انجام می‌شود. این فرد مدعی است طی ماه‌های قبل یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بابت خرید بلیت هواپیما از باشگاه طلبکار است. باقی طلب او، عجیب‌تر است.

این فرد که در امارات سکونت دارد، پرسپولیسی‌ها را نجات داد. ماجرا مربوط به بازی پرسپولیس برابر الاهلی عربستان است. دیداری که روز ۱۸ فروردین امسال در ورزشگاه زعبیل امارات، استادیوم اختصاصی باشگاه الوصل به عنوان کشور ثالث برگزار شد. قبل از آن دیدار، مسئولان ورزشگاه زعبیل از پرسپولیسی‌ها که میزبان صوری دیدار بودند، طلب پول کردند. ایرج عرب که پولی در بساط نداشت، به دنبال مذاکره با طرف اماراتی بود، اما آن‌ها گفتند یا پول بدهید، یا بازی در این استادیوم برگزار نمی‌شود!

به همین علت، با عجله فراوان، عرب با فرد مورد اشاره تماس گرفت و از او طلب کمک کرد. این فرد نیز در عرض ۳۰ دقیقه، چک ضمانتی به مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ هزار تومان (بر مبنای دلار) به پرسپولیسی‌ها داد تا کارشان راه بیفتد. بازی که با برد ۲ بر صفر پرسپولیس تمام شد، فرد مورد نظر نیز دنبال پول خود و بازپس گیری چک ضمانتش افتاد ولی تا روز گذشته، خبری از پول نشد تا او، اعتراض خود را نزد انصاری‌فرد ببرد.
این فقط یکی از ده‌ها مشکل عجیب و پیچیده‌ای است که مدیرعامل جدید پرسپولیس باید با آن، دست و پنجه نرم کند.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار