تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۴

نان در تهران گران شد

حشمت الله عسگری، معاون اقتصادی استاندار تهران، بعد از ظهر یکشنبه ۱۲ مرداد در حاشیه کمیته انرژی استان تهران در جمع خبرنگاران حضور یافت و درباره افزایش قیمت نان توضیحاتی ارائه کرد.

قیمت نان

اقتصاد۲۴- معاون اقتصادی استاندار تهران، با بیان اینکه «افزایش قیمت نان در تهران با در نظر گرفتن شرایط اتحادیه نانوایان انجام شده است»، گفت: هیچ توجیهی برای قیمت‌های غیرمصوب وجود ندارد.

حشمت الله عسگری، معاون اقتصادی استاندار تهران، بعد از ظهر یکشنبه ۱۲ مرداد در حاشیه کمیته انرژی استان تهران در جمع خبرنگاران حضور یافت و درباره افزایش قیمت نان توضیحاتی ارائه کرد.

عسگری گفت: افزایش هزینه‌های تولید باعث شد قیمت نان در تهران ۵۲ درصد و در شهرستان‌های استان ۴۲ درصد افزایش یابد.

وی تأکید کرد که این افزایش با در نظر گرفتن شرایط اتحادیه نانوایان انجام شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران به اختلاف نظر‌های چندماهه در مورد قیمت‌گذاری اشاره کرد و افزود: این وقفه باعث شد برخی نانوایی‌ها در شرق تهران قیمت‌های غیرمصوب را اعمال کنند، در حالی که هیچ توجیهی برای این کار وجود نداشت.

معاون استاندار از تشکیل کمیته ضربتی متشکل از سازمان تعزیرات و سازمان بازرسی خبر و هشدار داد: با نانوایان متخلف با حداکثر اختیارات قانونی از قبیل از پلمب واحد‌ها تا جریمه ۱۰ برابری و حتی ابطال پروانه برخورد خواهد شد.

وی درباره مکانیسم جدید کنترل قیمت‌ها توضیح داد: قیمت‌ها از پیش در دستگاه‌های فروش تعریف شده و نانوایان اجازه تغییر آن را ندارند. مردم می‌توانند قیمت را خودشان وارد دستگاه کنند.

در بخش دیگری از سخنانش، عسگری به وضعیت آرد اشاره کرد و گفت: با وجود برخی نگرانی‌ها در ماه‌های پایانی سال، خوشبختانه با واردات گندم و خرید از استان‌های با کیفیت، مشکل خاصی در کیفیت آرد استان تهران نداریم.

معاون اقتصادی استاندار تهران در پایان به پروژه‌های انرژی خورشیدی اشاره کرد و افزود: در استان تهران ۹۰۰۰ مگاوات پروانه صادر شده که از این مقدار، ۱۰۸۷ مگاوات در حال اجراست و ۱۲۷ پروژه فعال داریم.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار