تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۸

خودرو نخرید، ارزان‌تر می‌شود

فعالان بازار خودرو در توصیه‌ای به مردم می‌گویند برای خرید خودرو عجله نداشته باشید چرا که هفته آینده قرار است شوک دیگری به بازار خودرو وارد شود. آیا واقعا کاهش قیمت خودروهای داخلی ادامه‌دار است؟
بازار خودرو
اقتصاد24 - در همین حال رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو در پاسخ به این پرسش که آیا با کاهش قیمت دلار قیمت خودروهای داخلی مجدد ارزان می‌شود؟ به تجارت‌نیوز گفت: خودروسازان در حال تکمیل خودروهای ناقص در انبارها هستند. مردم برای خرید خودرو عجله نداشته باشند؛ چرا که حباب قیمت خودروها در هفته آینده نیز تخلیه خواهد شد و قیمت خودروهای داخلی ۱۵ درصد دیگر نیز ارزان می‌شود.

سعید موتمنی افزود: با کاهش قیمت دلار قیمت خودرو در بازار هم ارزان شد. در حال حاضر پرشیا حدود ۱۵ میلیون تومان حباب قیمت دارد. البته در این شرایط فروشنده‌ای هم در بازار پیدا نمی‌شود.

او در پیش‌بینی نسبت به آینده قیمت خودرو اظهار کرد: با کاهش قیمت دلار قطعا قیمت خودرو در بازار هم ارزان می‌شود. مطمئنا ارزان شدن قیمت خودرو ادامه‌دار است.
منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار