تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۴

وزرای خارجه آمریکا و اسرائیل در خصوص ایران چه صحبتی کردند؟

مارکو روبیو و گیدون سعار در خصوص ایران با همدیگر دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

رایزنی دیپلماتیک واشنگتن و تل‌آویو درباره ایران

اقتصاد۲۴- مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا و «گیدون سعار»، وزیر خارجه اسرائیل روز چهارشنبه با یکدیگر در واشینگتن دیدار و در خصوص مسأله ایران و مکانیسم ماشه با همدیگر گفت‌و‌گو کردند.

در نشست چهارشنبه بعد از ظهر وزرای خارجه آمریکا و اسرائیل به وقت محلی در واشینگتن، گیدون سعار از مارکو روبیو بخاطر تعهد قاطعانه‌اش در ایستادن در کنار اسرائیل طی سال‌های متمادی و نیز حمایت شفاف و ویژه‌ای که دولت دونالد ترامپ در برابر اسرائیل دارد، تشکر کرد.

چرا دونالد ترامپ دیگر به مایک والتز اعتماد نداشت؟

دفتر وزیر خارجه اسرائیل نیز اعلام کرد دو طرف در این دیدار فرصت‌ها و چالش‌های متفاوتی را در خاورمیانه مورد بحث و بررسی قرار دادند. اسرائیل همچنین مدعی شد: «در میان مسائلی که مورد بحث و بررسی قرار گرفت، مسأله ایران در پی همکاری بی‌سابقه میان دوطرف برای حذف تهدید هسته‌ای ایران و مسأله مکانیسم ماشه، مسأله جنگ با حماس در غزه و گفت‌و‌گو‌های ماه آینده مجمع عمومی سازمان ملل، همکاری‌ها برای دفع اقدامات ضد اسرائیلی در صحنه بین‌المللی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.»

در همین حال، وزارت خارجه آمریکا نیز اعلام کرد دو طرف مسائل کلیدی در غزه، لبنان و سوریه را مورد بحث و گفت‌و‌گو قرار دادند. مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا در ادامه اتهام پراکنی‌ها علیه ایران، مدعی شد: «دو طرف توافق کردند به همکاری‌های نزدیک میان دو کشور که برای امنیت و شکوفایی منطقه ضروری است، ادامه دهند.»

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار