تاریخ انتشار: ۲۳:۱۴ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸

2 پرسپولیسی مالکان جدید ملوان

پژمان نوری و مازیار زارع پس از جلساتی که با فرمانداری انزلی داشتند مالکیت باشگاه ملوان را بر عهده گرفتند.
ملوان
اقتصاد24 - در جلسه که امروز در فرمانداری انزلی با حضور فرماندار انزلی و مسوولان شهرستان انزلی برگزار شد، پژمان نوری و مازیار زارع پس از چند جلسه‌ای که با فرماندار انزلی داشتند در نهایت موفق شدند مالکیت باشگاه ملوان را طبق شروطی که در قراردادشان قید شده، بر عهده بگیرند.

پیش از این محسن میرابی مالک باشگاه ملوان بندرانزلی بود.

پس از بلاتکلیفی باشگاه‌ ملوان در فصل نقل و انتقالات لیگ یک، محسن میرابی، با قبول کردن شروطی، مالکیت باشگاه ملوان را بر عهده گرفت و علی لطیفی را به عنوان سرمربی انتخاب کرد اما فقط پس از گذشت دو هفته از رقابت‌های لیگ یک، علی لطیفی از سمت خود به عنوان سرمربی برکنار شد.

در ادامه پژمان نوری و مازیار زارع که به دنبال مالکیت باشگاه بودند، با انجام نشدن شروطی که میرابی قرار بود آن را انجام دهد در نهایت توانستند با انجام مذاکرات لازم و قبول شروط تعیین شده، مالکیت ملوان را بر عهده بگیرند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار