تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۸

قیمت دام زنده برای ایام تاسوعا و عاشورا

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران با بیان اینکه متوسط کشوری قیمت هرکیلوگرم گوسفند زنده ۴۲ هزارتومان و گوساله زنده ۳۲ هزارتومان است، گفت: مردم دام را گران نخرند.
اصلاح نژاد دام برای خودکفایی در تولید گوشت
اقتصاد24 - سعید سلطانی با بیان اینکه مناسبت‌ها نباید در قیمت دام تأثیرگذار باشد، گفت: عده‌ای سودجو ذهن مردم را آماده کرده‌اند که در ایام و مناسبت‌های مختلف باید دام را گران بخرند در حالی که این طرز فکر نادرست است.

وی با تاکید بر اینکه دام به اندازه کافی در کشور وجود دارد، تصریح کرد: متأسفانه دلال‌ها و چوبدارها می‌خواهند در این ایام قیمت دام را بالا ببرند.

سلطانی توضیح داد: این افراد دام را از دامداران می خرند، در ایامی مانند تاسوعا و عاشورا به بازار می‌آورند و چون مردم نذر دارند هر قیمتی که بگویند برای آن می‌پردازند.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران کشور تصریح کرد: اما هیچ دلیلی برای افزایش قیمت وجود ندارد و سود هم به دامدار نمی‌رسد بنابراین مردم نباید دام را به قیمت‌های بالا خریداری کنند.

سلطانی ادامه داد: متوسط قیمت کشوری گوسفند زنده در حال حاضر ۴۲ هزارتومان و گوساله زنده ۳۲ هزارتومان در هر کیلوگرم است.
منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار