تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۸

مالک یک باشگاه ایرانی متواری شد!

یکی از مالکان پر سروصدای فوتبال ایران که طی ماه‌های گذشته باعث به‌وجود آمدن یک توفان خبری برای تیم پرطرفدار فوتبال ایران شده بود، چند روزی است که از ایران خارج شده و دوستان نزدیکش می‌گویند دیگر هیچ‌وقت حاضر به بازگشت نیست.
فوتبال
اقتصاد24- مالک یک باشگاه ایرانی که باعث به‌وجود آمدن یک توفان خبری شده بود چند روزی است که از ایران خارج شده و می‌گویند دیگر هیچ‌وقت حاضر به بازگشت نیست. این فرد با رقم پایینی اقدام به خرید بخشی از سهام یک باشگاه دسته اولی سرشناس کرد ولی آنقدر حاشیه و درگیری در این باشگاه ایجاد شد که فروشندگان سهام، آن را به افراد دیگری منتقل کردند. مالک باشگاه نیز بعد از این اتفاقات، تصمیم به خروج از کشور گرفت.

گویا این فرد که در گذشته، فعالیت‌های منشوری (!) خارج از کشور داشت، به منظور انجام کار‌های اقتصادی «دوباره» وارد مدیریت فوتبال شد و فعالیت‌هایش هیچ ارتباطی به فوتبال و باشگاهداری نداشت ولی بالاخره ایران را ترک کرد و بعید است دوباره به کشورمان برگردد.

منبع: خبرورزشی
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار