تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۲۱ مهر ۱۴۰۴

قلعه‌نویی زیر تیغ مجلس هم رفت

دبیر فراکسیون ورزش مجلس در رابطه با وضعیت تیم ملی فوتبال گفت: در جلسه‌ای به قلعه ‌نویی ایراد سن بازیکنان را گرفتیم و گفتیم میانگین سن بازیکنان بالاست.

ایراد مجلس به قلعه‌نویی؛ سن بازیکنان تیم‌ ملی فوتبال بالاست

اقتصاد۲۴- کامران پولادی اظهار داشت: در خصوص اینکه بازیکنی تیم ندارد، اما به اردو تیم ملی دعوت می‌‎شود، شاید بازیکن آمادگی داشته و دعوت شده است و کادر فنی باید تصمیم بگیرد.

دبیر فراکسیون ورزش مجلس افزود: در جلسه‌ای به قلعه نویی ایراد سن بازیکنان را گرفتیم و گفتیم میانگین سن بازیکنان بالاست.

وی گفت: فراکسیون ورزش اقدامی برای برگزاری بازی‌ها در ورزشگاه امام رضا مشهد انجام نداده و باید پیگیری کنیم. نمی‌دانم که مسئولیت برگزاری بازی در ورزشگاه امام رضا با کدام ارگان است و دقتی نداشتیم که چرا تا به الان از ورزشگاه امام رضا استفاده نشده است.

منبع: خبر فوری
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار