تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۰۵ دی ۱۳۹۷

ضارب مأمور پلیس راهور دستگیر شد

راننده متخلف یک دستگاه خودروی سواری که مأمور وظیفه‌شناس راهور را مورد ضرب و شمن قرار داده بود، دستگیر شد.
اقتصاد24-مقارن ساعت ۱۸ روز جمعه ۳۰ آذر ۹۷ در فلکه اول گلستان شهرستان بهارستان راننده متخلف یک دستگاه خودرو ، مأمور وظیفه‌شناس پلیس راهور را مورد ضرب و شتم قرار داد.

برپایه این گزارش، پس از اعمال قانون راننده متخلف پراید توسط یکی از پرسنل خدوم پلیس راهور شهرستان فوق‌الذکر، راننده خودروی مذکور به صورت جنون‌آمیز با این مأمور وظیفه‌شناس درگیر شد.

لازم به ذکر است که فرد مجرم و خاطی بلافاصله دستگیر و پس از تشکیل پرونده تحویل مقام قضایی شهرستان مذکور شد؛ راننده مجرم هم‌اکنون در زندان است.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار