تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۸

ربیعی: قطع یارانه شامل طبقات متوسط و پایین نمی‌شود

سخنگوی دولت با بیان این که یارانه افرادی که در سال درآمد بالای میلیاردی دارند حذف می‌شود گفت: قطع یارانه‌ ها شامل قطعا طبقات متوسط و پایین نمی‌شود.
علی ربیعی
اقتصاد24- علی ربیعی در حاشیه جلسه امروز(چهارشنبه) هیات دولت درباره آخرین تصمیمات برای قطع یارانه ثرونمندان اظهار کرد: یارانه حدود 700 الی 800 هزار نفر که درآمد بالای میلیاردی در سال دارند قطع می‌شود. برای شناسایی این افراد کار دقیقی انجام شده است و مجموعه‌ هزینه‌هایی که دارند و شاخص‌های همچون خودرو، مسکن و هزینه‌های خانوار مدنظر قرار گرفته است.

وی ادامه داد: من آمار دقیق افرادی که یارانه آنها قطع خواهد شد در اختیار رسانه ها قرار می‌دهم اما قطع یارانه‌ها قطعا شامل طبقات متوسط و پایین نمی‌شود و عدد 30 میلیون نفر مدنظر ما نیست. اجرای تصمیم مجلس به زمینه‌های اجتماعی نیاز دارد و الان زمینه برای قطع یارانه سه دهک فراهم نیست.

سخنگوی دولت با اشاره به این که حذف یارانه ثروتمندان از اول مهر اجرایی می‌شود تصریح کرد: من مجددا تاکید می‌کنم طبقات متوسط مطمئن باشند که ما تصمیم غلطی نمی‌گیریم که تاثیر منفی بر درآمد آنها داشته باشد پایگاه اطلاعاتی ایرانیان بسیار دقیق بوده و اطلاعات دقیقی در آن ثبت شده است و با آرامی در این زمینه حرکت کردیم.

ربیعی همچنین اظهار کرد: براساس گزارش امروز رئیس بانک مرکزی در سه ماهه اول امسال رشد اقتصادی کشور بدون نفت مثبت شده است و بخش کشاورزی رشد خوبی داشته است و به مثبت 5/6 درصد رسیده است. در سه ماهه آخر سال گذشته رشد کشاورزی منفی سه بوده است و در واقع الان 5/9 درصد رشده داشته است. بخش صنعت و معدن هم از رشد منفی خارج شده است وبه صفر رسیده است. این بخش رشد منفی 9 درصد داشته است و اکنون به صفر رسیده است.

سخنگوی دولت ادامه داد: در دولت تصمیم گرفته شد که 300 میلیون یورو از محل صندوق توسعه ملی به صورت تسهیلات در اختیار بانک مسکن قرار می‌گیرد که وزارت راه و شهرسازی برای جاده و ریل چابهار هزینه کند تا چابهار به شبکه ریلی ملی متصل شود. تصمیم دیگر امروز دولت این است که لغو یک‌طرفه روادید با کشور عمان را دائمی کردیم که این تصمیم برای جذب سرمایه‌گذار و گردشگر است. همچنین براساس تصمیم دولت منطقه ویژه سرخس ودوغارون به منطقه آزاد تبدیل شدند.

وی با بیان اینکه گزارش‌هایی درباره آلایندگی شهرک‌های صنعتی شرق تهران ارائه شده بود، تصریح کرد: امروز تصمیم گفته شد که چند دستگاه متولی تعیین تکلیف این صنایع شوند تا صنایع آلوده و مزاحم از آنجا خارج شده و سایر صنایع تثبیت شوند.

ربیعی در ادامه با بیان اینکه معمولا یکی دو هفته اول مهر ساعات ادارات شناور می شود، گفت: امروز این اختیار به وزارت کشور و استانداری ها داده شد تا با هماهنگی سایر دستگاه‌ها بتوانند ساعات شناور ادارات را اجرایی کنند.

ربیعی در پاسخ به پرسشی درباره ورود هیاتی از طالبان به ایران برای مذاکره گفت: آنچه برای ما اهمیت دارد جلوگیری از برادرکشی در افغانستان است.امنیت در افغانستان برای ما مهم است. اگر افراط گرایی را کاهش دهیم به نفع منطقه بوده و بهانه‌ای برای حضور امریکا و هم پیمانانش در منطقه نمی ماند. ما از مذاکره با هر گروهی که به ایجاد آرامش منطقه و افغانستان کمک کند، دریغ نمی کنیم. قطعا این مذاکرات به نفع دولت و ملت افغانستان است.
سخنگوی دولت درباره ادعاهای مبنی بر دست داشتن ایران در حمله به آرامکو تصریح کرد: در یمن پنج سال است که مردم، مدارس و بیمارستان‌ها بمباران می شوند و در مقابل جریان داخلی یمن قدرت و توانی پیدا کرده و واکنشی نشان داده است و حالا به جای آنکه به ریشه‌ها بپردازند، می گویند پشت این حملات که بوده است؟ این یک سنت فرافکنی است و مثل سیاست دایی جان ناپلئونی است. آنها به ماهیت پنج سال حملات به یمن توجه نمی‌کنند و دنبال پشت پرده هستند. ما همه گونه کمک به این کشور می کنیم و با سازمان‌های بین‌المللی همکاری می کنیم تا آرامش در این کشور برقرار شود.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا اتفاق جدیدی در اختصاص 15 میلیارد دلار از سوی اروپا به ایران انجام شده است، گفت: خبر جدیدی نیست و باید ببینیم اروپا با آمریکا به چه توافقی می‌رسند و هنوز چیزی به ما اعلام نکرده اند.
ربیعی همچنین خبر تغییر سه وزیر در دولت را تکذیب کرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

معرفی مشخصات جنگنده سوخو-۳۰MKI

اینفوگرافی/تعطیلات عید فطر در کشور‌های مسلمان چند روز است؟

عکس/جدول لیگ برتر پس از شکست پرسپولیس

عکس/حرکت منطقی بهاره رهنما در اینستاگرام جلب توجه کرد

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۰ فروردین ۱۴۰۴/ گرانی بی‌سابقه طلا و سکه در بازار

قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

زمان واریز حقوق بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی مشخص شد

قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت دلار در ۳ سناریو؛ اصلاح موقت ادامه دارد؟

قیمت خودرو‌های سایپا امروز دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پزشکیان و جلیلی «خوش شانس» بودند، ظریف «بدشانس» / اتفاقات تلخ و شیرین ۱۴۰۳ از نگاه چهره‌ها و فعالان سیاسی

عکس/ پیام تبریک عید فطر سفارت استرالیا در تهران

فیلم/ اگر آمریکا شرارتی انجام دهد قطعا ضربه محکمی خواهد خورد

فیلم/ رهبری: رژیم صهیونیستی تنها نیروی نیابتی، غاصب و فاسد در منطقه

فیلم/ احوالپرسی رهبری با مسئولین نظام پس از نماز عید فطر

افشاگری واعظی از توافق ویدیوکنفرانسی روحانی با ترامپ در سال ۹۹ تا پیام اتمی روحانی به رئیسی + فیلم

تهدید نظامی علیه ایران؛ ابزار فشار یا خودزنی راهبردی؟

طاهر بن عبدالله کیست؟/ پادشاهی از نخستین سلسله‌های ایرانی مستقل پس از اسلام

فیلم/ اقامه نماز عید سعید فطر به امامت آیت الله خامنه‌ای

وضعیت هواشناسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

مهاجرت نخبگان و فعالان دانش بنیان متوقف نشده است/ چالش‌های استارتاپ‌ها؛ از جذب سرمایه تا بازاریابی و فروش

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

مرغ پارمزان خامه‌ای؛ روشی متفاوت و خوشمزه برای پخت مرغ

تقویت قوای جنسی با مصرف این نوع سبزی

مصرف این آجیل باعث کاهش وزن می‌شود

۱۹ طرح ارزی که به دلایل عجیب از چرخه خارج شدند/ از اعدام خالق پول ملی کره شمالی تا صورت شیطانی ملکه بریتانیا

این میوه سرشار از چربی مفید است

خواص شگفت‌انگیز عدس برای سلامتی

مصرف فیبر چه خواصی برای سلامتی دارد؟

این دمنوش برای سلامت پوست معجزه می‌کند

جیبلی چیست و داستان ترند جدی فضای مجازی چیست؟

فیلم/اردوغان: خداوند اسرائیل را لعنت و درمانده کند

پاسخ به طمع‌ورزی ترامپ: دستت به گرینلند نخواهد رسید

فیلم/واعظی: همه چیز توافق در سال ۹۹ تمام شده بود

عکس/حرکت منطقی بهاره رهنما در اینستاگرام جلب توجه کرد

عکس/جدول لیگ برتر پس از شکست پرسپولیس

عکس/صحنه‌ای که سریال پایتخت نشان داد و جنجالی شد

رحمتی رویای قهرمانی پرسپولیس را کمرنگ کرد

کنایه سنگین هواداران پرسپولیس به علیرضا بیرانوند

فیلم/گل دوم شمس آذر به پرسپولیس توسط کومار دقیقه ۵۵

فیلم/افزایش تعداد فوتى‌هاى حادثه واژگونى اتوبوس در کرمان

فیلم/ رقص سالار، نقی و ارسطو

فیلم/گل اول پرسپولیس به شمس آذر توسط دورسون در دقیقه ۲۵

اینفوگرافی/تعطیلات عید فطر در کشور‌های مسلمان چند روز است؟

فیلم/سوپرگل شمس آذر به پرسپولیس در دقیقه ۱۲

فیلم/محمود واعظی: استارت آشوب‌های ۹۶ و ۹۸ را خودی‌ها زدند!

هشدار به خریداران طلای آب‌شده؛ این نوع طلا در دادوستد‌های درون‌صنفی استفاده می‌شود

دفتر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دوشنبه را عید فطر اعلام کرد

اقامه نماز عید فطر به امامت رهبر انقلاب، فردا در مصلای تهران

دفتر آیت الله سیستانی روز دوشنبه را عید فطر ۱۴۰۴ اعلام کرد

فاصله کم استقلال تا سقوط به لیگ یک!

ترامپ ایران را به بمباران تهدید کرد

اعلام ترکیب پرسپولیس مقابل شمس‌آذر قزوین

واژگونی اتوبوس در کرمان با دستکم ۷ کشته و ۳۰ مصدوم