تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۱۲ آبان ۱۴۰۴

مدارس این استان فردا غیرحضوری شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان اعلام کرد که به‌دلیل تشدید طوفان و خیزش گرد و خاک و بر اساس هشدار سطح نارنجی اداره‌کل هواشناسی، فردا سه‌شنبه ۱۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴، فعالیت تمامی مدارس پنج شهرستان منطقه در تمام مقاطع و در دو نوبت صبح و عصر به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

غیرحضوری‌شدن مدارس سیستان

اقتصاد۲۴- مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: به‌دنبال تشدید طوفان و خیزش گرد و خاک در سیستان و براساس هشدار سطح نارنجی اداره‌کل هواشناسی استان، فعالیت تمامی مدارس پنج شهرستان منطقه فردا سه‌شنبه (۱۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴) در همه مقاطع تحصیلی و در ۲ نوبت صبح و عصر به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

مجید محبی روز دوشنبه اظهار کرد: این تصمیم در راستای حفظ سلامت دانش‌آموزان و فرهنگیان و با توجه به شرایط نامساعد جوی و کاهش کیفیت هوا در منطقه اتخاذ شده است.

وی افزود: شهر‌های زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز مشمول این تصمیم هستند و بر اساس اعلام ستاد مدیریت بحران، سایر دستگاه‌های اجرایی نیز آمادگی لازم برای مقابله با آثار طوفان را داشته باشند.

به گفته مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان، وضعیت جوی منطقه به‌صورت مستمر رصد و در صورت تغییر شرایط، تصمیم‌های لازم اطلاع‌رسانی خواهد شد.

هشدار سطح نارنجی هواشناسی در پی افزایش سرعت وزش باد و کاهش محسوس دما در سیستان و بلوچستان

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان نیز با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی جوی در استان گفت: از صبح دوشنبه تا عصر چهارشنبه (۱۲ تا ۱۴ آبان‌ماه) به‌ویژه روز سه‌شنبه، وزش باد شدید همراه با گرد و خاک در شهرستان‌های شمالی استان و همچنین در گلشن، سراوان، سیب‌وسوران، دلگان، زرآباد، فنوج، قصرقند و نیکشهر پیش‌بینی می‌شود.


بیشتر بخوانید: مشکلات والدین و معلمان با غم اپلیکیشن شاد


محسن حیدری در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این شرایط می‌تواند موجب کاهش دید افقی، اختلال در تردد جاده‌ای به‌ویژه در مسیر‌های زابل- زاهدان و زاهدان - بم، همچنین احتمال تأخیر یا لغو پرواز‌ها و اختلال در حرکت قطار زاهدان - تهران در صبح روز سه‌شنبه شود.

وی افزود: هم‌زمان با فعالیت این سامانه، کاهش محسوس ۸ تا ۱۰ درجه‌ای دما در نیمه شمالی استان رخ خواهد داد و احتمال افت دمای کمینه تا حدود صفر درجه در زاهدان وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان توصیه کرد: شهروندان در زمان آلودگی هوا از ماسک استفاده کرده و تا حد امکان از حضور در فضای باز خودداری کنند. همچنین از فعالیت در ارتفاعات پرهیز شود و تمهیدات لازم برای محافظت از گلخانه‌ها و سالن‌های پرورشی در برابر باد و سرما اتخاذ شود.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار