تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۸

حرص و جوش نکونام برای اولین برد +عکس

جواد نکونام سرمربی تیم فولاد خوزستان روز گذشته موفق شد تا برابر تیم قدرتمند شهر خودرو مشهد اولین پیروزی خود را به دست بیاورد.
نکونام
اقتصاد24- جواد نکونام سرمربی کنونی تیم فولاد خوزستان که در سه بازی قبل تنها 2 امتیاز با این تیم به دست آورده بود در پایان بازی با شهر خودرو مشهد از عملکرد شاگردانش ابراز رضایت کرد و گفت هیچ قولی به مدیران این تیم بابت قهرمانی و کسب سهمیه نداده است.

جواد نکونام که با توجه به نتایج قبلی تحت فشار بود تیمش را برای برد به مصاف شاگردان یحیی گل محمدی فرستاده بود که البته گل دقیقه پایانی شیمبا روی پاس وحید نامداری تعویض طلایی نکونام این مهم محقق شد. جواد نکونام که توانست اولین برد خود با تیم جدیدش را به دست بیاورد با این برد با روحیه بیشتری تیمش را برای دیدارهای آینده به مصاف دیگر تیم‌ها خواهد فرستاد.

حضور هواداران فولاد در ورزشگاه زیبا و دیدنی فولاد آره‌نا می تواند کمک بزرگی به تیم نکونام برای نتیجه‌گیری بکند، چراکه آنها برد اول که خود قسمت مهمی از مسیر است را گذرانده‌اند و در بازی‌های بعد راحت‌تر می‌توانند فوتبال بازی کنند.

قرمزهای اهواز باید در دیدار آینده خود به مصاف تیم پیکان تهران بروند و تقابل حسین فرکی و تیم سابقش دیدنی خواهد بود.

 





منبع: ورزش سه
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار