تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۰۲ آذر ۱۴۰۴

بازگشت سحر قریشی با عشق ابدی

یکی از شرکت‌کننده‌های برنامه «عشق ابدی» اعلام کرد که سحر قریشی برای اجرای فصل جدید این رئالیتی‌شو انتخاب شده است.

سحر قریشی اجرای «عشق ابدی» را بر عهده گرفت

اقتصاد۲۴- یکی از شرکت‌کننده‌های «عشق ابدی» خبر از انتخاب سحر قریشی به‌عنوان مجری فصل جدید این برنامه داد.

یکی از شرکت‌کنندگان «عشق ابدی»، به‌تازگی در گفت‌وگویی اعلام کرد که فصل سوم این برنامه با حضور سحر قریشی به‌عنوان مجری تولید می‌شود. پیش از این پرستو صالحی اجرای این برنامه را بر عهده داشت.

شرکت کننده عشق ابدی در این گفت‌و‌گو در مورد کنار گذاشتن پرستو صالحی گفت صالحی انسان بسیار باشخصیتی بود، اما قدیمی بود و مثلا در مورد برخی از شرکت‌کننده‌ها از او می‌پرسید: «خجالت نمی‌کشند این‌جوری جلوی دوربین می‌آیند؟» این در حالی است که به گفته این شرکت‌کننده، سحر قریشی «خودش حاشیه است»!

منبع: خبر فوری
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار