تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۱۰ آذر ۱۳۹۷

ترامپ خواستار توازن کسری بودجه با ژاپن شد

رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا در حاشیه نشست گروه 20 از نخست وزیر ژاپن درخواست کرد تا هر چه سریعتر کسری بودجه میان این دو کشور را متعادل سازد.
اقتصاد24 -به نقل از خبرگزاری ژاپن تودی، در نشست گروه 20 که از دیروز 30 نوامبر (10 آذر) در پایتخت آرژانتین و به مدت دو روز برگزار شده است، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با قدردانی از ژاپن به دلیل خرید جت های جنگنده «اف-35» و دیگر جنگنده های ایالات متحده گفت: این تعامل حرکتی در راستای کاهش کسری های تجاری ژاپن با ایالات متحده است اما این کسری بودجه، بسیار عظیم و قابل توجه است و امیدواریم هرچه سریعتر بتوانیم آن را متعادل سازیم.
به نوشته این خبرگزاری، ترامپ همچنین ژاپن را به دلیل مازاد سنگین و شدید تجارت کالا با آمریکا مورد انتقاد قرار داد؛ انتظار می رود که دولت ترامپ ژاپن را برای افزایش دسترسی به بازار خودروها و کشاورزی در مذاکرات تحت فشار قرار دهد.
ژاپن تودی در ادامه نوشت، ترامپ همچنین با 'شینزو آبه' نخست وزیر ژاپن درباره روند همکاری دو کشور در پیشبرد اهداف در راستای رسیدن به منطقه آزاد اقیانوس هند و آرام به عنوان گام بعدی پیاده سازی تصمیمات مشترک برای گسترش همکاری درباره مسائلی همچون انرژی و زیر ساخت ها، بحث و مذاکره کرد.
این دو رهبر همچنین امیدوارند تا به طور مشترک برای خلع سلاح هسته ای کره شمالی تلاش کرده و و ربوده شدن اتباع ژاپنی توسط پیونگ یانگ در دهه 1970 و 1980 میلادی را مورد بحث و گفت و گو قرار دهند.
منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار