تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۱۶ آذر ۱۴۰۴
جزییات یک تغییر مهم در پمپ بنزین‌ها

اقدام تازه دولت پیش از افزایش بنزین به ۵ هزار تومان

عباس باصفا، مدیر سامانه هوشمند سوخت درخصوص سهمیه کارت‌های سوخت توضیحات تازه‌ای داد.

کارت سوخت

اقتصاد۲۴- عباس باصفا درباره کاهش تعداد کارت‌های سوخت در برخی جایگاه‌ها گفت: بعد از اینکه طراحی شد ما الان درخواست افزایش تعداد کارت‌های سوخت جایگاه‌ها را هم افزایش دادیم و فکر نمی‌کنم هموطنان مشکلی در فرایند سوخت گیری از طریق کارت‌های آزاد داشته باشند.

وی در یک مصاحبه تلویزیونی افزود: در حال حاضر هیچ جایگاهی سهمیه کارتهایش را کم نکرده و برنامه داریم که تعداد را افزایش بدهیم تا مشکلی برای هموطنان پیش نیاید.

مدیر سامانه هوشمند سوخت با بیان اینکه مردم از سهمیه صد لیتری کارت‌های سوختشان کمتر استفاده می‌کنند، ادامه داد: در حال حاضر استفاده از نرخ یک کارت‌های شخصی ۸۰ درصد به ۲۰ درصد است یعنی ۸۰ درصد مردم از سهمیه نرخ یک خود استفاده می‌کنند و ۲۰ درصد نرخ دو را استفاده می‌کنند. استفاده از کارت اضطراری جایگاه بیشتر است و سهمیه دوم خودشان یعنی صد لیتر را متاسفانه استفاه نمی‌کنند، در حالی که نرخ آن هم صد لیتر خودشان و هم جایگاه ۳۰۰۰ تومان است.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار