
اقتصاد ۲۴- راندیر جیسوال در جمع خبرنگاران با اشاره به مطالبی که به تازگی درباره تغییر جهتگیری انرژی هند مطرح شده است، گفت: موضع ما در خصوص نفت روسیه و ونزوئلا تغییری نکرده و دیدگاه خود را بسیار شفاف اعلام کردهایم.
وی افزود: در خصوص ونزوئلا بر این باوریم که در صورت توجیه تجاری، امکان خرید نفت از این کشور را بررسی خواهیم کرد.
به نوشته تارنمای یونی ایندیا، در همین ارتباط وزارت انرژی هند پیشتر در بیانیهای اعلام کرده بود که محرکهای اصلی سیاست انرژی این کشور موجودی کافی، قیمتگذاری منصفانه و قابلیت اطمینان عرضه هستند و دهلی نو در زمینه تامین انرژی به هیچ منبع واحدی وابسته نیست.
بیشتر بخوانید:واکنش ونزوئلا به هشدار امنیتی ترامپ
بر اساس این بیانیه، رویکرد دهلی نو حفظ منابع متعدد عرضه و تنوعبخشی به آنها برای تضمین ثبات است و منافع ملی عامل هدایتکننده در انتخابهای این کشور خواهد بود.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پیشتر ادعا کرده بود که با نارندا مودی نخستوزیر هند در مورد مسائل زیادی از جمله تجارت و پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین گفتوگو و او با توقف خرید نفت از روسیه موافقت کرده است.
وی افزود: ما در مورد مسائل زیادی از جمله تجارت و پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین گفتوگو کردیم.
ترامپ اظهار کرد: نخستوزیر هند موافقت کرد که خرید نفت از روسیه را متوقف و نفت بیشتری از آمریکا و احتمالا ونزوئلا خریداری کند.