تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۰۸ دی ۱۳۹۷

موحدی کرمانی رئیس موقت مجمع تشخیص است

موحدی کرمانی به عنوان نایب رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، جلسات مجمع را تا انتصاب رئیس جدید از سوی مقام معظم رهبری، اداره خواهد کرد.
اقتصاد24 - غلامرضا مصباحی مقدم در ارتباط با چگونگی اداره مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از درگذشت آیت‌الله هاشمی شاهرودی و تا پیش از انتصاب رئیس جدید توسط مقام معظم رهبری اظهار کرد: مثل دوره قبل که پس از رحلت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ، بر اساس قانون مجمع نایب رئیس جلسات را اداره کرد این دوره نیز نائب رئیس جلسات را تا مشخص شدن رئیس اداره می کند.

وی ادامه داد: آیت‌الله موحدی کرمانی نایب رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند.

هفت ماه و چهار روز پس از فوت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رئیس اسبق مجمع تشخیص مصلحت نظام؛ مقام معظم رهبری در حکمی آیت‌الله هاشمی شاهرودی را به عنوان رئیس بعدی این نهاد نظارتی برای یک دوره پنج‌ساله انتصاب کردند.

در بخشی از این حکم آمده بود آیت الله آقای حاج سیّدمحمود هاشمی شاهرودی را به ریاست و جناب آقای دکتر محسن رضائی را به دبیری مجمع تشخیص مصلحت منصوب می‌کنم.

پیش از انتصاب هاشمی شاهرودی به عنوان رئیس مجمع،‌ آیت‌الله موحدی کرمانی به عنوان رئیس سنی ریاست جلسات مجمع را بر عهده داشت. وی و آیت‌الله جنتی نیز پس از وخامت حال شاهرودی در دوران ریاستش،‌ جلسات مجمع را اداره می‌کردند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار