تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۱۵ مهر ۱۳۹۸

واکنش سردار کمالی به پیشنهاد افزایش سن سربازی به ۲۰ سال

رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح درپی پیشنهاد مطرح شده برای افزایش سن سربازی به ۲۰ سال، توضیحاتی در این باره ارایه کرد.
سردار کمالی
اقتصاد24- سردار موسی کمالی درباره درخواست مطرح شده از سوی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای افزایش سن سربازی به ۲۰ سال اظهارکرد:‌ سربازان از مهم‌ترین بنیه‌های دفاعی کشور هستند و از این رو سربازی امری لازم و ضروری برای کشور است. در همین راستا نیز ستادکل نیروهای مسلح از هرطرح و ایده‌ای که منجر به ارتقا خدمت سربازی و روحیه و شرایط سربازان شود استقبال می‌کند.

وی با بیان اینکه متولی بررسی طرح‌ها و ایده‌های مربوط به سربازی ستادکل نیروهای مسلح است، گفت: در همین راستا نیز هرطرح و ایده‌ای که برای سربازی وجود داشته باشد، ابتدا باید به ستادکل نیروهای مسلح ارائه شده و اقدامات کارشناسی و بررسی‌های لازم در مورد آن انجام شود.

رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به درخواست مطرح شده برای افزایش سن سربازی به ۲۰ سال اظهار کرد: در حال حاضر سن سربازی در کشور ورود به ۱۹ سالگی است و از طرف دیگر نیز دارندگان مدرک دیپلم یکسال فرصت دارند تا وضعیت سربازی خود را مشخص کنند که به عبارتی دیگر فرد مشمول پس از دریافت دیپلم تا ۲۰ سالگی فرصت دارد که وارد دانشگاه شود، یعنی می‌تواند دوبار در کنکور شرکت کرده و فرصت پذیرش در رشته دانشگاهی مورد علاقه‌اش را پیدا کند.

سردار کمالی افزود: همچنین ستاد کل نیروهای مسلح با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش به دانش آموزان ذکور این فرصت را داده که تا ۲۰ سالگی تحصیل خود را ادامه داده و در مدارس روزانه ادامه تحصیل دهند، یعنی اگر دانش آموزی به دلایل مختلف نظیر ضعف تحصیلی و ... نتواند تا ۱۸ سالگی دیپلم بگیرد، می‌تواند تا ۲۰ سالگی به تحصیل خود ادامه داده و مدرک دیپلم را دریافت کند و پس از آن هم دوباره یکسال فرصت دارد که تکلیف سربازی‌اش را مشخص کند که دراین شرایط سن فرد به ۲۱ سال می‌رسد.

وی تصریح کرد:‌ با این شرایط به نظر نمی‌رسد که دغدغه سربازی بتواند منجر به ایجاد مشکل برای کنکوری‌ها شود، چرا که تسهیلات لازم برابر قانون و مقررات به این افراد ارائه شده است. به همین دلیل نیز می‌توان گفت که پیشنهاد مطرح شده عملا وجود داشته و کسانی که دغدغه کنکور داشته باشند تا سن ۲۰ سالگی و حتی در موارد خاصی که در بالا گفته شد تا ۲۱ سالگی می‌توانند برای شرکت در کنکور اقدام کنند.

رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به درخواست برخی از جوانان برای اعزام زودتر از موعد به سربازی نیز خاطرنشان کرد: از طرفی دیگر اگر سن سربازی افزایش پیدا کند، منجر به معطلی گروه دیگر از جوانان خواهد شد، در حال حاضر ما جوانان بسیاری را داریم که قصد ادامه تحصیل نداشته و می‌خواهند زودتر به سربازی اعزام شده تا تکلیفشان مشخص شود و بتوانند برای آینده برنامه‌ریزی کنند، حالا اگر سن سربازی بیشتر شود یعنی این افراد باید بیشتر معطل شده و امکان بهره‌مندی از یکسری امکانات بعد از سربازی را دیرتر به دست بیاورند.

سردار کمالی درباره اینکه آیا شورای عالی انقلاب فرهنگی طرح خود برای افزایش سن سربازی را به ستادکل نیروهای مسلح ارائه کرده یا خیر به ایسنا گفت:‌ تاکنون هیچ طرحی در این خصوص ازسوی شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به ستادکل نیروهای مسلح ارائه نشده است. لذا تقاضای ما از شورایعالی انقلاب فرهنگی این است که این طرح را به ستاد کل نیروهای مسلح ارائه کند تا پس از بررسی معایب و فواید آن نسبت به تصمیم گیری در موردش اقدام شود.

وی همچنین از دستگاه‌های مختلف خواست تا اگر چنانچه پیشنهاد و طرحی در مورد سربازی دارند، قبل از رسانه‌ای کردن موضوع آن را به ستادکل نیروهای مسلح ارائه دهند تا اقدامات کارشناسی و بررسی‌های لازم بر روی آن انجام شود.

صبح امروز حجت الاسلام و المسلمین سعید عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست کنکور، چالش ها و راهکارها گفته بود: از ستادکل نیروهای مسلح درخواست به تعویق افتادن مهلت سربازی مشمولان را داریم چراکه اگر سن اعزام به سربازی، با دوسال تعویق ۲۰ سال شود یقینا فشار کنکور نیز بر دانش آموزان کاهش می‌یابد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ سلفی جدید محمدرضا گلزار با حیوان خانگی بامزه‌اش

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۸ مرداد ۱۴۰۴/ قیمت طلا روی مرز حساس

پیش بینی قیمت دلار امروز ۸ مرداد ۱۴۰۴/ شرط مهم برای کاهش قیمت دلار

مرگ دلخراش سه کودک براثر انفجار در مرند+ عکس

فیلم/ تغییر چهره شوکه کننده بهاره رهنما در یک جشنواره

تهران شهر بی‌خانمان‌های متحرک؛ رانندگانی که در پرایدشان زندگی می‌کنند

فیلم/ جزئیاتی دقیق از لحظه انفجار خانه و ترور شهید طهرانچی

عکس دیده نشده و کمیاب از شهیدان حاج قاسم سلیمانی و فواد شکر در بیروت

اظهارات سفیر ایران در تونس درباره وعده صادق ۴

دستور دادستانی به سایپا

فیلم/ مکالمه بامزه ایرج طهماسب با پسر بهرام رادان

دولت فردا احتمالاً تعطیلی یک‌هفته‌ای اعلام می‌کند

عکس/ ژست صمیمی بهنام بانی با آل پاچینو با استایل گنگ

فیلم/ لحظات تکان دهنده از شادی یک خانواده در غزه برای یک کیسه آرد

فردا در این استان صدای انفجار شنیده می‌شود

فیلم/ عراقچی: هنوز چیز خاصی در مورد مذاکرات تنظیم نشده

محکومیت عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق

عکس/ کیلیان امباپه شماره ۱۰ جدید رئال مادرید

عکس/ المیرا شریفی مقدم و شهربانو منصوریان در دیدار با رهبری

وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان واریز شد!

عکس/ زینب و نرجس سلیمانی در دیدار با رهبری

تونل توحید امشب هم مسدود می‌شود

عکس/ بنز متفاوت شهرداری در تهران جلب توجه کرد

هزینه خاموشی‌های مکرر بر دوش دکل‌های ارتباطی؛ ارتباطات در سایت ناترازی‌ها

ساعات کاری ادارات این استان کاهش یافت

عکس/ محسن افشانی و جواد قارایی در دیدار امروز با رهبری

تیم والیبال نوجوانان ایران، مغلوب ایتالیا شد

اینفوگرافی/ گزیده بیانات رهبری در مراسم بزرگداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه

عکس/ حضور آزیتا ترکاشوند و بهمن دان در دیدار امروز با رهبری

عراقچی فردا به تاجیکستان می‌رود

افزایش صادرات برنج پاکستان به ایران

قیمت گوشت خورشتی به کیلویی ۱.۵ میلیون رسید

فیلم/ پادشاه عربستان پس از مدت‌ها غیبت آفتابی شد

واکنش تند وزیر ورزش به تصمیم پرسپولیس و استقلال

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

بازداشت عوامل حمله به سرنشینان خودرو در ساری

نامگذاری ۹ معبر تهران به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه

خبر مهم درباره استرداد لایحه جنجالی فضای مجازی

شرط پرداخت کالابرگ الکترونیک مرداد ۱۴۰۴ اعلام شد

فیلم/ جزییات انهدام باند مخوف مامور قلابی در تهران

عکس/ استایل شیک همسر علیرام نورایی در کافه‌ای لوکس با اکسسوری‌های خاص

این غذاها شما را لاغر می‌کند

فیلم/ حمایت تمام قد بازیگر زخم کاری از مردم غزه

بزرگداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه با حضور رهبری

فیلم/ لوکیشن منزل رحمان در سریال خاطره‌انگیز سه در چهار

مواد غذایی مضر برای مبتلایان به فشارخون بالا

ساخت ۱۲۱ مدرسه در نقاط محروم کشور توسط میهن

عکس/ سخنرانی قالیباف در نشست پایبندی به حقوق بین‌الملل در ژنو

عکس/ علی صادقی و اجل معلق در یک قاب قرار گرفتند!