تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۱۹ مهر ۱۳۹۸

شرط ایران برای توقف کاهش تعهدات در برجام

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: با ادامه شرایط فعلی و عدم اجرای تعهدات از سوی طرف مقابل، قطعاً ایران گام چهارم کاهش تعهدات برجامی را هم برمی‌دارد.
برجام
اقتصاد24 - مجتبی ذوالنوری، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات مقامات آمریکا مبنی بر اینکه ما پیش از مذاکره با ایران تحریم‌ها را برنمی‌داریم و هیچ پیش شرطی را هم نمی‌پذیریم، بیان کرد: آنها با عدم اجرای تعهداتشان، فریب‌کاری و دروغ خود را به دنیا ثابت کردند و امروز همه بر بی‌عهدی آمریکا صحه می‌گذارند.

وی افزود: در مقابل ما معتقدیم که اجرای تعهد در برابر اجرای تعهد و نقض عهد در برابر نقض عهد معنا پیدا می کند و ما هم کار خودمان را انجام می‌دهیم و جمهوری اسلامی مجدداً به تعهدات خود در برجام با شرایط فعلی باز نمی‌گردد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: ما صرفاً در صورتی به تعهدات خود در برجام باز می‌گردیم که آنان هم به تعهداتشان عمل کنند و هرگاه تعهدات خود را اجرایی کنند، ما هم تعهداتمان را اجرا می‌کنیم.

ذوالنور با اشاره به کاهش تعهدات ایران در برجام، گفت: اگر اروپا در فرصت ۶۰ روزه به تعهدات خود عمل کند، جمهوری اسلامی هم به تعهدات خود در چارچوب برجام بازخواهد گشت اما در غیر این صورت گام چهارم کاهش تعهدات ایران در برجام محکم‌تر و قاطعانه‌تر برداشته می شود.

وی درباره گزینه‌های بعدی ایران، اظهار داشت: ما صرفا بر اساس بندهای مندرج در توافقنامه برجام گام‌های خود در کاهش تعهدات را برمی‌داریم و در گام چهارم هم گزینه‌های متعددی پیش روی ایران است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه حفظ برجام در گرو هزینه دادن اروپا و عمل به تعهداتشان است، تصریح کرد: اروپا توان این کار را دارد اما کاملا در راستای اهداف آمریکا گام برمی‌دارد و بر این اساس اراده لازم برای حفظ برجام را ندارد.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار