تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵

با افزایش ترافیک جاده چالوس یکطرفه شد

جانشین پلیس راه راهور فراجا، با اشاره به افزایش حجم ترافیک در محورهای شمالی کشور اعلام کرد: به منظور مدیریت بار ترافیکی و تسهیل در بازگشت مسافران، از ساعت ۱۷ امروز ۱۲ اردیبهشت مسیر جاده چالوس و آزاده راه تهران- شمال یکطرفه خواهد شد

ترافیک جاده چالوس

اقتصاد۲۴- سرهنگ سیاوش محبی جانشین پلیس راه راهور فراجا، گفت: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، از ساعت ۱۷ امروز ۱۲ اردیبهشت تردد کلیه وسایل نقلیه در مسیر (جنوب به شمال آزادراه تهران–شمال) ممنوع خواهد شد. همچنین از ساعت ۱۹، مسیر شمال به جنوب جاده چالوس به صورت یک‌طرفه مدیریت می‌شود تا روند تخلیه بار ترافیکی با سرعت بیشتری انجام گیرد.

جانشین پلیس راه راهور فراجا، در ادامه با اشاره به وضعیت سایر محور‌های مواصلاتی بیان کرد: در محور هراز نیز در مسیر شمال به جنوب، ترافیک نیمه‌سنگین گزارش شده و احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی وجود دارد که در صورت لزوم اطلاع‌رسانی خواهد شد.


بیشتر بخوانید: آخرین وضعیت جاده‌های شمالی کشور امروز یکشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۵


وی افزود: همچنین در محور‌های فیروزکوه و قزوین–رشت نیز ترافیک به صورت نیمه‌سنگین جریان دارد و در ورودی‌های منتهی به استان تهران، بار ترافیکی پرحجم و قابل توجهی مشاهده می‌شود.

جانشین پلیس راه راهور فراجا در پایان از رانندگان خواست با رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، از سفر‌های غیرضروری خودداری کرده و پیش از حرکت از آخرین وضعیت راه‌ها مطلع شوند.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار