تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۵

آمریکا مدعی توقیف یک ابرنفتکش مرتبط با ایران شد

فرماندهی آمریکا در منطقه اقیانوس هند و آرام از توقیف یک ابرنفتکش مرتبط با ایران خبر داد.

آمریکا مدعی توقیف یک ابرنفتکش مرتبط با ایران شد

اقتصاد۲۴- رویترز در گزارشی نوشت: فرماندهی آمریکا در منطقه اقیانوس هند و آرام مدعی شد که نیروهای این کشور یک عملیات شبانه در اقیانوس هند برای توقیف کشتی بدون پرچم و تحریم شده داوینا انجام دادند. 

ارتش آمریکا اعلام کرد که نفتکش MT DAVINA را که در تاریخ ۲۰ مارس یا اول فروردین در جزیره خارک ایران، حدود ۲ میلیون بشکه نفت بارگیری کرده بود در اقیانوس هند و نزدیکی سریلانکا توقیف کرده است.
فرماندهی نیرو‌های آمریکایی اضافه کرد، ما به عملیات خود برای قانون دریایی در سطح جهانی برای مختل کردن شبکه‌های حامی ایران ادامه می‌دهیم. 

براساس اطلاعات منتشر شده آمریکا در اکتبر ۲۰۲۴ به دلیل تجارت کشتی مذکور را به دلیل ارتباطات نفتی با ایران تحریم کرده است. داوینا یک ابرنفتکش بوده که قادر به حمل دو میلیون بشکه نفت خام است. 

همچنین گزارش شده این ابرنفتکش که با نام Lenore نیز شناخته می‌شود، آخرین بار روز جمعه در سواحل جنوبی سریلانکا مشاهده شده است.

 
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار