تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۵

رد خبر بسته شدن تنگه هرمز توسط سنتکام

سنتکام بر خلاف بیانیه روابط عمومی نیروی دریایی سپاه ادعا کرد: تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز امروز افزایش یافت.

ارتش ایالات متحده سنتکام

اقتصاد۲۴- سنتکام بر خلاف بیانیه روابط عمومی نیروی دریایی سپاه ادعا کرد: تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز امروز افزایش یافت.

الجزیره نوشت: فرماندهی مرکزی نیرو‌های آمریکا در منطقه «سنتکام» امروز شنبه اعلام کرد: تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز امروز افزایش یافت، زیرا ما همچنان به حمایت از آزادی دریانوردی ادامه می‌دهیم.

«سنتکام» در این بیانیه ادعا کردند: ۵۵ کشتی حامل بیش از ۱۷ میلیون بشکه نفت به سمت بازار‌های جهانی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند. نیرو‌های ما آماده‌اند تا از رعایت همه جنبه‌های توافق با ایران اطمینان حاصل کنند.


بیشتر بخوانید: قرارگاه خاتم خبر از بسته شدن تنگه هرمز داد


ادعای فرماندهی مرکزی نیرو‌های آمریکا در منطقه در حالی بیان می‌شود که روابط عمومی نیروی دریایی سپاه ساعاتی پیش اعلام کرد: با توجه به جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و نقض تعهدات امریکا در برقراری آتش بس، تنگه هرمز بر روی همه شناور‌ها بسته می‌باشد. تاکید می‌گردد تنگه هرمز بسته است و شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند؛ در غیر این صورت امنیت آنها به مخاطره خواهد افتاد.

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار