تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۰۴ تير ۱۴۰۵

استقبال بحرین از توافق واشنگتن ـ تهران و طرح عمان درباره تنگه هرمز

وزیر امور خارجه بحرین تفاهم‌نامه اخیر میان ایران و ایالات متحده را نشانه‌ای از امید برای کاهش تنش‌ها در منطقه دانست.

وزیر امور خارجه بحرین

اقتصاد۲۴- عبداللطیف بن راشد الزیانی، وزیر امور خارجه بحرین، با اشاره به تحولات اخیر منطقه، تأکید کرد: رخدادهای ماه‌های گذشته آزمونی دشوار برای کشورهای منطقه بوده و بحرین امیدوار بود هرگز با چنین شرایطی مواجه نشود. 

به گزارش فرارو به نقل از العربیه، الزیانی با استقبال از تفاهم‌نامه اخیر میان ایران و ایالات متحده، این توافق را نشانه‌ای از امید برای کاهش تنش‌ها در منطقه دانست و گفت: «با امضای تفاهم‌نامه بین ایران و ایالات متحده، امید به کاهش تنش‌ها و تقویت امنیت منطقه‌ای افزایش یافته است.» 

وزیر امور خارجه بحرین در ادامه بر ضرورت اجرای کامل تعهدات مندرج در این تفاهم‌نامه تأکید کرد و اظهار داشت: «بسیار مهم است که ایران به طور کامل به تعهدات خود از جمله جلوگیری از دستیابی به سلاح هسته‌ای و تضمین آزادی دریانوردی پایبند باشد.» 

وی همچنین از طرح جدید دریایی عمان برای تأمین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز حمایت کرد و گفت منامه از کریدور دریایی اعلام‌شده از سوی مسقط که با هدف تضمین عبور ایمن کشتی‌ها از این آبراه راهبردی طراحی شده است، پشتیبانی می‌کند.

منبع: فرارو
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار