تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۳۰ مهر ۱۳۹۸
مدیر عامل بیمه تعاون:

پیشنهاد حذف تبصره 3 ماده 8 قانون ثالث به شورای عالی بیمه ارایه می شود

قرار است از سوی کمیسیونهای تخصصی شورای عالی بیمه، پیشنهاد حذف تبصره 3 ماده 8 قانون ثالث ( خودروی متعارف) به رئیس کل بیمه مرکزی ارایه تا که بر اساس تدوین لایحه ای پیشنهاد حذف این تبصره به مجلس و سایر دستگاههای ذیربط ارایه گردد.
بیمه بدنه
اقتصاد24 - یونس مظلومی ، مدیر عامل بیمه تعاون ، اعلام کرد در جلسه ای که امروز در کمیسیونهای تخصصی شوای عالی بیمه برگزار می شود تبصره 3 ماده 8 قانون بیمه شخص ثالث مورد بررسی قرار می گیرد و قرار است لایحه ای تدوین و به رئیس کل بیمه مرکزی پیشنهاد شود که طبق این لایحه پیشنهاد حذف این تبصره به مجلس و سایر دستگاههای ذیربط ارایه گردد.

وی می گوید: بنابر اعتقاد بسیاری از کارشناسان این تبصره با قوانین مسئولیت مدنی و قوانین فقهی مغایرت دارد.

گفتنی است ،ماده 8 قانون بیمه شخص ثالث مصوب 95 بیان میکند: حداقل پوشش بیمه در بخش خسارت بدنی معادل مبلغ ریالی دیه یک مرد مسلمان در ماه حرام (امسال308میلیون ت) است و در هر صورت نیازی به اخذ الحاقیه در این بخش نمیباشد. در خصوص پوشش خسارت مالی این بیمه نامه نیز حداقل تعهد را معادل دوونیم درصد دیه ماه حرام (امسال7/7 م ت)اعلام نموده که در صورت پرداخت حق بیمه اضافی و توافق با بیمه گر طی الحاقیه قابل افزایش میباشد.

لکن تبصره 3 و 4 این ماده خود دستورالعمل ویژه دارد که در آن میزان تعهد مسبب حادثه را در بخش خسارت مالی تا حد قیمت خودروی متعارف دانسته و منظور از خودروی متعارف را، خودرویی با قیمت حداکثر 50 درصد دیه ماه حرام ( امسال 154 م ت) تعریف کرده است.

لذا چنانچه در یک حادثه خودرویی در قبال یک خودرو با ارزش غیرمتعارف مقصر شناخته شود میزان تعهد راننده مسبب به تناسب پرداخت خواهد شد.
این بند قانونی این روزها سبب ایجاد مناقشاتی در اقشار مختلف اجتماعی شده است.

منبع: ریسک نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار