تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۰۲ آبان ۱۳۹۸

محمدی برابر ولفسبورگ نیمکت‌نشین است

مدافع چپ ایرانی خنت بلژیک جزو نفرات ذخیره تیمش مقابل ولفسبورگ آلمان قرار دارد.
میلاد محمدی
اقتصاد۲۴-در چارچوب مسابقات هفته سوم فصل ۲۰-۲۰۱۹ لیگ اروپا در گروه I ، تیم خنت که میلاد محمدی را مثل همیشه در لیست بازی دارد، از ساعت ۲۰:۲۵ امشب در استادیوم قلامکو آرنا میزبان تیم ولفسبورگ آلمان خواهد بود.

میلاد محمدی که در هر دو مسابقه اخیر لیگ اروپا و سه هفته گذشته ژوپیر لیگ بلژیک به طور کامل روی نیمکت حضور داشته، امشب هم برابر ولفسبورگ آلمان جزو نفرات ذخیره تیمش است.

محمدی در حالی نیمکت‌نشینی در خنت بلژیک را تجربه می‌کند که در اردوی اخیر تیم ملی ایران در دو دیدار برابر کامبوج و بحرین ۹۰ دقیقه بازی کرده بود.

یاران محمدی در دو دیدار اخیرشان در لیگ اروپا صاحب یک تساوی مقابل ری‌یکا کرواسی و پیروزی برابر سنت‌اتین فرانسه شدند و در امتیاز ۴ با ولفسبورگ آلمان برابر هستند، اما به دلیل تفاضل گل کمتر نسبت به حریف امشب خود در جایگاه دوم جدول گروه I قرار گرفتند.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار