تاریخ انتشار: ۲۱:۴۷ - ۰۷ آبان ۱۳۹۸
مدیر کل جدید آژانس اتمی:

درباره ایران بی‌طرف عمل خواهم کرد

مدیر کل جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز سه‌شنبه وعده داده که درباره ایران بی‌طرف عمل خواهد کرد.
13980629000148_Test_PhotoN

اقتصاد24- «رافائل گروسی»، مدیر کل جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که امروز به ریاست این نهاد بین‌المللی انتخاب شده گفته که درباره ایران بی‌طرف عمل خواهد کرد. 


شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی امروز سه‌شنبه «رافائل گروسی»، دیپلمات ۵۸ ساله آرژانتینی، را به عنوان مدیر کل آژانس انتخاب کرد. او جانشین «یوکیو آمانو»، مدیر کل سابق آژانس انرژی اتمی شد که در ماه جولای ۲۰۱۹ به علت سرطان درگذشت.


طبق گزارش رویترز، گروسی بعد از انتخاب به این سمت در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره رویکردش در قبال ایران گفت: «من کارم را انجام خواهم داد و فکر می‌کنم شغلم ایجاب می‌کند وظایفم را به گونه‌ای ایفا کنم که مستقل، منصفانه و بی‌طرف باشد.»


او همچنین گفت: «فکر می‌کنم چیزی که مهم است این است که به به کشورهای عضو [آژانس] و جامعه بین‌الملل این ضمانت را بدهم که کاملاً مستقل و در برابر فشار نفوذناپذیر هستم.»


روزنامه وال‌استریت‌ژورنال پیش از این گزارش داده بود چالش‌ها بر سر انتخاب گروسی بیش از هر چیز به اختلافات میان او و نامزدش در قبال ایران مربوط می‌شود.


طبق گزارش این روزنامه، «کرنل فروتا»، رقیب اصلی گروسی برای عهده‌دار شدن ریاست آژانس طرفدار تداوم رویکرد محتاط و تأملی «یوکیا آمانو»، مدیر کل سابق آژانس در قبال ایران است،  درحالیکه رافائل گروسی، خواستار ایجاد تغییراتی در رویکرد سازمان در قبال ایران است. او قبلا گفته که خواستار اتخاذ رویکردی «قاطع اما منصفانه» در قبال ایران است.


رسانه‌های بین‌المللی از جمله رویترز گزارش داده‌اند انتظار می‌رود گروسی از اول ژانویه سال ۲۰۲۰ ریاست آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را بر عهده بگیرد. گروسی گفته که این اتفاق ممکن است زودتر رخ دهد.


در حال تکمیل...


منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار