تاریخ انتشار: ۰۳:۰۰ - ۰۸ آبان ۱۳۹۸

پلیس با دلالان فضای مجازی برخورد می‌کند

فرمانده انتظامی تهران بزرگ از برخورد با فروش دارو در فضای مجازی خبر داد.
پلیس
اقتصاد24- سردار حسین رحیمی با اشاره به اجرای نخستین مرحله از طرح برخورد با دلالان و فروشندگان غیرمجاز دارو اظهارکرد:‌ پلیس در اجرای نخستین مرحله از این طرح ضربه سنگینی به دلالان و فروشندگان داروی قاچاق و تقلبی وارد کرد و البته این اقدامات تنها مربوط به این عملیات نمی‌شود و اقدامات و رصد پلیس بر این افراد و این فضا نیز ادامه خواهد داشت.

وی درباره اینکه با توجه به عملیات پلیس آیا ممکن است، برخی از این افراد به فضای مجازی کوچ کرده و اقدام به خرید و فروش داروهای تقلبی و قاچاق در این فضا کنند؟ اظهارکرد: پلیس بر فضای مجازی نیز اشراف بالایی دارد و قطعا با هرگونه اقدام مجرمانه‌ای که بخواهد در این فضا انجام شود، برخورد خواهد کرد. همچنین علاوه بر پلیس فتا، تیم‌های تخصصی سایبری نیز در دیگر یگان‌های پلیس پایتخت نظیر پلیس امنیت اقتصادی، پلیس آگاهی و ... نیز مستقر بوده و با رصد فضای مجازی با این افراد برخورد خواهند کرد.

رییس پلیس پایتخت همچنین به شهروندان توصیه کرد که برای خرید دارو، حتما به داروخانه‌های مجاز مراجعه کرده و از خرید دارو، پودرها و مکمل‌های بدنسازی و ... در فضای مجازی و از افراد دستفروش و دلال خودداری کنند، چرا که در عمده موارد داروی مذکور تقلبی یا تاریخ مصرف گذشته بود و سبب وارد شدن خسارات بدنی زیادی به مصرف کنندگان شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار