تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۵

افشاگری علی قلهکی از توقف خدمات فرودگاهی ترکیه به ایرلاین‌های ایرانی

علی قلهکی نوشت: یکی از کشور‌های همسایه به پرواز‌های ایرانی خدمات فرودگاهی (کارگو) ارائه نمی‌دهد و طی روز‌های اخیر سنگ‌اندازی عجیبی در این مسیر داشته است.

فرودگاه های کشور ترکیه

اقتصاد۲۴- علی قلهکی، فعال رسانه‌ای اعلام کرد: یکی از کشور‌های همسایه (ترکیه) به پرواز‌های ایرانی خدمات فرودگاهی ارائه نمی‌دهد!

علی قلهکی نوشت: یکی از کشور‌های همسایه به پرواز‌های ایرانی خدمات فرودگاهی (کارگو) ارائه نمی‌دهد و طی روز‌های اخیر سنگ‌اندازی عجیبی در این مسیر داشته؛ یادشان رفته در زمان کودتا که شالوده کشورشان درهم پیچیده شده بود و و رهبران‌شان ملتماسانه دست به سوی ایران دراز کردند چگونه یاری شدند!

این روز‌ها می‌گذرد و «گذر پوست به دباغ‌خانه می‌افتد!»

منبع: برترین ها
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار