تاریخ انتشار: ۱۲:۳۲ - ۰۸ آبان ۱۳۹۸

یک متهم در باشگاه پرسپولیس پست گرفت!

یکی از افرادی که به حکم مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به تازگی در این باشگاه مشغول به فعالیت شده است با گزارش نهادهای نظارتی به قوه قضاییه، درگیر پرونده‌ی فعالیت سابق خود در پرسپولیس است.
ترکیب پرسپولیس
اقتصاد24- با حضور محمدحسن انصاری‌فرد در باشگاه پرسپولیس این باشگاه درگیر تغییر و تحولات زیادی در بدنه مدیریتی خود شده است. از زمانی که انصاری‌فرد بر روی صندلی مدیریتی قرمزهای تهران نشست، شاهد تغییراتی در کادر روابط عمومی، معاونت اقتصادی، مشاوران و غیره بوده‌ایم اما در این میان حواشی خاصی برای یکی از انتصاب‌های انصاری‌فرد ایجاد شده است.

یکی از کسانی که محمدحسن انصاری‌فرد با حضورش در باشگاه پرسپولیس به او مسوولیت داده، فردی است که در دوره‌های مدیریت‌های اسبق باشگاه پرسپولیس در این باشگاه فعالیت داشته و به خاطر ابهامات و مشکلاتی که آن زمان داشته، نهادهای نظارتی گزارشی را درباره این شخص و عملکرد پرابهام او تهیه و به قوه قضاییه ارسال کرده‌اند.

حالا خبر می‌رسد با وجود اینکه این فرد دوباره در باشگاه پرسپولیس حکم به کار گرفته، شکایت مذکور هم‌چنان در شعبه ۲ دادسرای فرهنگ و رسانه مفتوح و پرونده این فرد به عنوان متهم در جریان است.

با این شرایط باید منتظر ماند و دید که آیا تجدیدنظری درباره ادامه فعالیت این فرد با باشگاه پرسپولیس صورت می‌گیرد یا اینکه مدیرعامل تازه نفس پرسپولیس تبعات ادامه فعالیت این شخص را خواهد پذیرفت و با او و دردسرهایش هم‌چنان ادامه خواهد داد؟

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار