تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۱۴ آبان ۱۳۹۸

بازگشت طنزهای نودشبی به تلویزیون با جواد رضویان و سیامک انصاری

دو بازیگر مطرح سریال‌های طنز نود شبی دهه هشتاد با یک سریال طنز به تلویزیون برمی‌گردند.
5291049
اقتصاد24 - جواد رضویان و سیامک انصاری به یک سریال طنز به شبکه سه خواهند آمد. سریالی که هنوز اسم آن مشخص نیست اما در برنامه‌های این شبکه برای افزایش سریال طنز قرار گرفته است.

رضویان و سیامک انصاری سال‌ها در سریال‌های طنز مهران مدیری حضور داشتند و سال گذشته هم فیلم «زهرمار» با بازی سیامک انصاری و کارگردانی جواد رضویان روی پرده سینماها رفت و البته نتوانست به موفقیتی که انتظار می‌رفت دست پیدا کند.

آخرین همکاری تلویزیونی این زوج هم به سریال «در حاشیه۲» باز می‌گردد که در سال ۹۴ تهیه و پخش شده بود. حالا اما قائم مقام شبکه سه در یک برنامه تلویزیونی از ساخت یک سریال طنز نود شبی در این شبکه توسط این زوج ساخته خواهد شد. سریالی که البته محسن یزدی اسم آن را اعلام نکرده اما پیش از این جواد رضویان به ساخت سریالی به نام «نیوجرسی» در چهار فصل ۲۵ قسمتی برای سیمافیلم اشاره کرده بود.
منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار