تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۱۵ آبان ۱۳۹۸

آذری جهرمی امشب در اینستاگرام جنجال به پا می‌کند؟

محمد جواد آذری جهرمی در توئیتی ساعت 20 امشب در لایو اینستاگرام به همراه چند مهمان دیگر حضور پیدا خواهد کرد و به ادعاهای علیه خود پاسخ می دهد.
آذری جهرمی و همسرش
اقتصاد24- محمد جواد آذری جهرمی در توئیتی ساعت 20 امشب در لایو اینستاگرام به همراه چند مهمان دیگر حضور پیدا خواهد کرد و به ادعاهای علیه خود پاسخ می دهد.

او همچنین از حمیده زرآبادی نماینده قزوین و از منتقدان وزیر ارتبزات دعوت کرده است در این برنامه حضور یابد.

آدری جهرمی نوشت: « امشب ساعت ۸ یک لایو جذاب در اینستاگرام خواهیم داشت، چند مهمان خاص و ویژه هم حضور پیدا می‌کنند.حسابی جنجالی خواهد بود! ‏حتما ببینید! منتظرتون هستم:) ‏خانم زرآبادی هم دعوت می‌کنم در لایو شرکت کنند و درباره‌ی تهمت‌هایی که فرمودند کمی صحبت کنیم! مگر نمی‌گویند ادعاهاشون درسته؟»

روز گذشته حمیده زر آبادی ادعاهایی تند علیه آذری جهرمی مطرح و او را متهم به "فامیل بازی" کرده است.


زرآبادی گفت: «من معتقدم ورود به حوزه شخصی افراد کار پسندیده‌ای نیست. بنابراین آقای آذری‌جهرمی باید پاسخگو باشد و انتصابات خود را اصلاح کند که این کار را نکرد.»

عضو فراکسیون امید مجلس در ادامه گفت:‌ بنده در خصوص انتصابات مربوط به وی سؤالی از ایشان پرسیدم که یکی از موارد را مطرح کرد اما موارد دیگری از انتصابات ایشان همچنان برقرار و مطرح است.


وی یادآور شد: اینکه افراد مسئول می‌شود ممکن است اقوام و دوستان خودشان را در جای دولتی منصوب کنند اما از زمانی که این موضوع ممنوع اعلام شد صرفا انتصابات در وزارتخانه‌ها مورد بحث نبود و دوستان مسئول به بخش خصوصی روی آوردند.

نماینده قزوین در مجلس با بیان اینکه در بخش دولتی که مردم عادی نمی‌توانند منصوب شوند،‌گفت: در بخش خصوصی هم که آقایان مسئول اطرفیان خود را منصوب کرده و به واسطه رانت مردم عادی نمی‌توانند در این مراکز مشغول به فعالیت شوند، پس سوال این است چگونه و به دستور چه کسانی این افراد منصوب می‌شوند.

او با اشاره به انتصاب فرد نزدیک به وزیر ارتباطات در شرکت رایتل، گفت: «توجه به انعقاد قراردادهای کلان بیمه‌ای توسط خانم ثنا اسدیان بانمایندگی کد ۲۳ ۲۳ بیمه ما وابسته به بانک ملت با شرکت رایتل و شرکت‌های حوزه ارتباطات پاسخ به چند سوال ضروری است.آیا خانم ثنا اسدیان با شما نسبت فامیلی دارند؟ و در صورت مثبت بودن پاسخ این سوال نسبت دقیق را اعلام کنید.»

نماینده قزوین در مجلس ادامه داد:‌ ما سؤال مربوط به وزیر را ۲۱ مهر پرسیدیم و در ۱۱ آبان سال جاری به وزارتخانه ارتباطات رفت اما هیچ پاسخی دریافت نکردیم البته می‌دانم چرا وزیر پاسخ نمی‌دهد چون اصلا جوابی ندارد. چون اگر پاسخی داشت سریعا آن را توئیت می‌کرد!

عضو فراکسیون امید مجلس با اشاره به اینکه وقتی صحبت از انتصابات فامیلی توسط آذری جهرمی صحبت می‌کنیم به معنای انتصاب در بخش‌های دولتی نیست، خاطرنشان کرد: اکنون روال این نیست که اقوام و آشنایان را در بخش‌های دولتی به‌کار بگیرند. بلکه در بخش‌های خصوصی به این دوستان و اقوام رانت اطلاعاتی می‌دهند.

نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی به نام فاطمه صحرائیان اشاره و گفت: اسنادی دارم که تعدادی از نمایندگی‌های ایرانسل و رایتل در جهرم به نام خانم فاطمه صحرائیان است که نام هسرش هم هادی آذری جهرمی است.

حالا باید دید که وزیر ارتباطات امشب چه پاسخی برای این ادعاها دارد. این ادعاها بازتاب وسیعی در رسانه های اصولگرا داشته است. حمیده زرآبادی نماینده اصلاح طلب و عضو فراکسیون امید است.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ جشن تولد خصوصی فریبا کوثری برای دوستش

فیلم/ گریه مژده لواسانی در برنامه جناب خان

معرفی نفربر زرهی دوزور بی

وزیر دفاع: تمام پایگاه‌های آمریکا در دسترس ماست

عکس/ قاب زیبا از بازیگران سریال میوه ممنوعه ۱۸ سال پیش

فیلم/ آخرین وضعیت لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت

عکس / ثبت ماه صورتی ژوئن ۲۰۲۵ در آسمان شب

عکس/ زیبایی دختران ماهیگیر جزیره هنگام در خلیج فارس

عکس/ زیبایی نفس‌گیر و حیرت انگیز دشت گل‌های بابونه در اردبیل

کاهش فروش نفت ایران صحت ندارد

مبلغ قرارداد خرید جدید پرسپولیس لو رفت

عکس/ عبور عجیب یک اتوبوس ۶۰ سال پیش از رودخانه‌ای در گیلان

عکس/ بلوار قدیمی بندرانزلی حدود ۷۰ سال پیش و دوره پهلوی

عکس/ رونمایی از گزینه جذاب کارتال برای پرسپولیس

فیلم/ انفجار در اسکله متانول بندر دیر بوشهر

پشت پرده حضور سامان قدوس در پرسپولیس

فیلم/ رهبری: نماینده باید خود را پاسخگو در قبال خدا و قانون بداند

عکس/ تجمع حیرت انگیز مشروطه خواهان ۱۲۰ سال پیش در سبزه میدان رشت

فیلم/ نظر رهبر انقلاب درباره مصادیق همکاری مجلس و دولت

رونمایی از ب ام و سری پنج جدید و جذاب در شیراز + عکس

سود پنهان وام بانکی ۴۵ درصد شد+ سند

بیت کوین نفس‌گیر شد

اعلام مبلغ دیه فوت شدگان انفجار بندر شهید رجایی

زندگی در کنار مرگ؛ چالش‌های بی‌پایان معیشتی غسالان ایرانی/ قشری فراموش‌شده‌ که زندگی را بدون کمترین مزایا می‌گذرانند

افزایش ۲۰ درصدی کرایه‌ها در ساعات شبانه

جدیدترین قیمت آپارتمان‌های کهنسال در تهران خرداد ۱۴۰۴ + جدول

برنج ایرانی یک ساله ۷۰ درصد گران شد+ جدول

ماجرای مرگ مشکوک دختر دانشجو در تهران چه بود؟

دلار افت کرد؛ بازار ارز زیر سایه اخبار

فیلم/ مهدی طارمی در اینتر ماندنی شد

دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم با رهبر انقلاب

قیمت طلا پرواز کرد

پایان درگیری میان دو طایفه افغان در تهران

آمار عجیب از تعداد دانش‌آموزان افغان در مدارس تهران

سگ گردانی در گیلان هم ممنوع شد

فیلم/ درخواست عجیب یک آمر به معروف از کاظم صدیقی

رونمایی از طرح پیش فروش ارز + جزئیات

سکوت تندرو‌ها در برابر فساد پسر و عروس صدیقی

فیلم/ آغاز دیدار نمایندگان مجلس با رهبر انقلاب

واکنش احتمالی ایران به قطعنامه شورای حکام

مجاهد کورکور با اتهام محاربه اعدام شد

عکس/ لحظه استقبال از عراقچی در نروژ

ائتلاف ایرانی – ترکی در برابر کریدور عرب-مد/ آیا ایران با پروژه راه توسعه ترکیه همکاری می‌کند؟

ملاک افزایش حقوق بازنشستگان چیست؟

کشف بزرگ‌ترین گنج طلای جهان

کاهش خفیف قیمت نفت در بازارهای جهانی

شلیک مشکلات و جان بی‌دفاع محیط‌بانان/ بلند شدن صدای گلوله شکارچیان با سکوت قانون

عراقچی وارد نروژ شد

زمان دقیق واریز سود سهام عدالت مشخص شد

سرمایه‌گذاران بورسی پی نخودسیاه رفته‌اند