تاریخ انتشار: ۰۲:۰۳ - ۱۳ دی ۱۳۹۷

بزرگترین دیتاسنتر خدمات ابری در قطر ساخته می‌شود

دولت قطر با درخواست شرکت مایکروسافت برای راه‌اندازی پلت‌فرم خدمات ابری آژور و یک دیتاسنتر جهانی در این کشور موافقت کرد.
34
اقتصاد24- چندی پیش بود که اخبار و گزارش‌های متعددی مبنی بر همکاری مایکروسافت با امارات متحده عربی منتشر شد که نشان می‌داد این کشور عربی در حاشیه خلیج فارس قصد دارد به منظور نوسازی و به روزرسانی زیرساخت‌های خدمات شهری خود در حوزه‌های انرژی ، ساخت و ساز و مدیریت چالش‌های شهری از فناوری‌های جدید این غول تکنولوژی آمریکایی بهره‌گیری کند.

حالا به نظر می‌رسد که قطر نیز بعنوان یکی دیگر از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس تصمیم گرفته است برای نخستین بار پلتفرم خدمات ابری و کلاد مبتنی بر آژور را در این کشور راه‌اندازی کرده و به این غول تکنولوژی اجازه دهد بزرگترین دیتاسنتر خود را در منطقه خاورمیانه تاسیس و راه‌اندازی کند.

مایکروسافت در این برنامه قصد دارد به توسعه و طراحی پایدارترین و مقیاس پذیرترین رایانه کوانتومی بپردازد. این شرکت سرویس‌های کووانتومی خود را بر پایه آژور (پلت فرم رایانش ابری بر پایه هوش مصنوعی که توسط مایکروسافت توسعه داده شده است) عرضه می‌کند تا با بهره‌گیری از الگوریتم‌های کوانتومی بتوانند برنامه‌نویسی کرده و موارد موردنظرشان را آزمایش کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار