تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۱۶ آذر ۱۳۹۸
فردا و برای دومین بار

نفت گاز به بورس انرژی می‌رود

شرکت ملی نفت ایران برای دومین بار در ۱۰ روز گذشته، محموله ۲۶۰ هزار بشکه‌ای نفت گاز (گازوئیل) را به روش کشف پریمیوم فردا (۱۷ آذر) روانه بورس انرژی می‌کند.
شرکت ملی نفت ایران
اقتصاد۲۴_ نرخ پایه هر بشکه از این محموله منهای ۸.۷ پریمیوم دلاری و قیمت پایه جهت واریز پیش پرداخت ۱۰ درصدی تا نیم ساعت قبل از شروع عرضه برای هر بشکه ۶۴.۰۴ دلار آمریکا است.

محل تحویل این محموله، فوب بندر صادراتی ماهشهر و در تاریخ چهارم دی ماه ۱۳۹۸ خواهد بود.

بر اساس این گزارش، شرکت ملی نفت ایران در ششم آذرماه ۲۶۰ هزار بشکه گازوئیل را در رینگ بین‌الملل بورس انرژی ایران به قیمت هر بشکه ۱۲۴.۷۷ دلار روانه رینگ بین‌الملل بورس انرژی ایران کرد و اعلام شد که محل تحویل این محموله فوب بندر صادراتی ماهشهر است.

شرط تسویه از سوی شرکت ملی نفت ایران برای نخستین بار در عرضه محموله‌های گازوئیل، تسویه به صورت نقدی بود. این در حالی است که شرایط تسویه شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران عموما به صورت تسویه غیرنقدی و خارج از اسناد پایاپای بوده است.
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار