تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۱۸ آذر ۱۳۹۸

با اعلام رسمی AFC سهمیه ایران 2+2 شد +عکس

کنفدراسیون فوتبال آسیا رسما سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2020 را اعلام کرد.
13970804000063_Test_PhotoN
اقتصاد24- ماه گذشته چند رسانه عربی مدعی شدند که سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2020 تغییری نکرده و 2+2 است اما فدراسیون کشورمان پیش از این اعلام کرده بود که سهمیه افزایش یافته در فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا، 3+یک خواهد بود.

امروز کنفدراسیون آسیا جدول بازی‌ها در مرحله پلی آف را اعلام کرد که استقلال و شهر خودرو را در این مرحله جای دارد تا به صورت رسمی سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2020 2+2 باشد.



بنا به جدول رسمی AFC، استقلال باید در گام نخست در ورزشگاه آزادی به مصاف برنده جدال تیم‌های الفیصلی اردن و الکویت کویت برود و سپس در صورت پیروزی، به آخرین دور پلی‌آف می‌رسد تا مقابل الریان در دوحه پیکار کند.

در سوی مقابل، شهر خودرو باید در اولین گام با برنده دیدار چنای هند با الرفاع بحرین بازی کند. پیروزی در این مسابقه، نماینده مشهد را به دور بعدی می‌فرستد.

پرسپولیس و سپاهان دو نماینده ایران که به صورت مستقیم در گروه بندی قرار می گیرند، طبق تقسیم بندی سال گذشته، در یکی از گروه های C یا D هستند و رقیب شدنشان با سعودی ها قطعی است.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار