تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۱۸ آذر ۱۳۹۸

زمان و مکان تشییع پیکر مداح مشهور

سید قاسم موسوی قهار مداح و مناجات خوان مطرح کشور سحرگاه امروز ۱۸ آذرماه به دیار باقی شتافت و پیکرش فردا سه‌شنبه ۱۹ آذرماه تشییع می‌شود.
موسوی
اقتصاد24- سید قاسم موسوی قهار سحرگاه روز دوشنبه ۱۸ آذرماه بعد از مدت‌ها تحمل بیماری به دیار باقی شتافت.

براساس اخبار رسیده از مسئولان خانه مداحان اهل بیت(ع)، مراسم تشییع این مداح اهل بیت(ع) و مناجات‌خوان فردا سه‌شنبه ۱۹ آذرماه برگزار خواهد شد که این مراسم احتمالا از خانه مداحان اهل بیت(ع) واقع در دروازه شمیران و یا مسجد بلال سازمان صداوسیما انجام می‌شود.

این مداح اهل بیت(ع) وصیت کرده بود تا در حرم عبدالعظیم حسنی(ع) به خاک سپرده شود که در حال حاضر مسئولان شورای عالی قرآن در حال پیگیری تحقق این امر هستند. البته در صورت محقق نشدن این امر، این مداح اهل بیت(ع) در روضةالحسین(ع) قطعه مداحان اهل بیت(ع) بهشت زهرا تدفین می‌شود.

سیدقاسم موسوی قهار، مداح، قاری و مناجات‌خوانی که مردم ایران، صدای او را سال‌ها از رادیو و تلویزیون شنیده بودند و علاوه بر دعای فرج حضرت صاحب‌الامر (عج)، نوای گرمش را در سحرهای ماه مبارک رمضان به یاد داشتند، شامگاه دیشب در سن ۷۱ سالگی به رحمت ایزدی پیوست.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار