تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۲۵ آذر ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

اقدام عجیب صداوسیما درباره برنامه جدید عادل +عکس

صداوسیما در اقدامی عجیب و غیر حرفه‌ای جلد یک روزنامه را که عکس عادل بر روی آن بود و از آغاز برنامه اینترنتی او خبر داده بود را سانسور کرد.
index
اقتصاد24- روز گذشته یکی از برنامه‌های زنده تلویزیون که تیتر روزنامه‌های منتشر شده را می‌خواند، در اقدامی عجیب و غیر حرفه‌ای جلد یک روزنامه را که عکس عادل بر روی آن بود و از آغاز برنامه اینترنتی او خبر داده بود را سانسور کرد.

این در حالی است که صداوسیما همچنان در برنامه فوتبال 120 با عادل همکاری دارد و مشکلی بابت پخش صدای او ندارد.

منبع: برنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Ali ansari
0
0
دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۸
خجالت بکش صدا سیما خودتون یپا ...هستین اول خودتون رو جم کنید بعد با دیگران اینکارا رو بکنید. همتون برید به جهنم. بنظر شما حق الناس فقط پول قرض داشتن، نه خیر داداش همین کاراتون خودش حق الناسه که البته فکر نکنم شماها به این چیزا اعتقاد داشته باشین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار