تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۱۹ دی ۱۳۹۷
جعفرزاده مطرح کرد:

سهم چهارصدم درصدی مالیات نهادها و بنیادهای انقلاب در سال 98

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه سهم مالیات نهادها و بنیادهای انقلاب در سال ۹۸، چهارصدم درصد پیش‌بینی شده، خواستار تجدیدنظر در معافیت‌های مالیاتی شد.
12
اقتصاد۲۴ –غلامعلی جعفرزاده در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت:

«سهم ⁧ مالیات ⁩ نهادها و بنیادهای انقلاب اسلامی از کل درآمدهای مالیاتی در نه سال گذشته کمتراز یک درصد بوده! (هیجده صدم درصد) که این سهم در سال ۹۸ به میزان چهارصدم درصد است! در زمان ⁧ جنگ اقتصادی ⁩ و عدم امکان فروش ⁧ نفت ⁩و کاهش شدید درآمد لازم است در ⁧ معافیت‌های مالیاتی ⁩ تجدید نظر جدی بعمل آید!»

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار