تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۰۶ دی ۱۳۹۸

خارج کردن مرد ۴۵ ساله از زیر بهمن توچال

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از خارج کردن مردی ۴۵ ساله از زیر بهمن ارتفاعات توچال خبر داد.

بهمن توچال

اقتصاد۲۴- سید جلال ملکی گفت: نیرو‌های آتش‌نشانی این مرد ۴۵ ساله را که زیر بهمن گرفتار شده بود خارج کرده و در حال انتقال وی به یکی از ایستگاه‌ها هستند.

ملکی با تاکید بر اینکه این فرد وضعیت وخیمی دارد، گفت: علائم حیاتی این فرد پس از انتقال وی به یکی از ایستگاه‌ها توسط نیرو‌های اورژانس بررسی و متعاقباً اعلام می‌شود.

ساعاتی پیش سقوط بهمن در تهران شمیرانات قله توچال بین ایستگاه ۳ به ۵ و بین دکل‌های ۲۴ و ۲۵ به سازمان آتش‌نشانی و هلال احمر گزارش شد و در پی آن تیم‌های امدادی به محل حادثه اعزام شدند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار