تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۰۶ دی ۱۳۹۸

ربات‌هایی که با قدم زدن خودرو‌ها را شارژ می‌کنند + عکس

ربات‌هایی که با قدم زدن خودرو‌ها را شارژ می‌کنند + عکس
فولکس واگن از تولید روبات‌های متحرکی خبر داده که می‌توانند در محل پارک خودرو‌ها قدم بزنند و باتری اتومبیل‌های برقی نیازمند الکتریسیته را شارژ کنند.

ربات‌

اقتصاد۲۴- به نقل از یاهونیوز، فولکس واگن چند سالی است که ایده تولید ربات‌های متحرک برای شارژ خودرو را مطرح کرده است. این ربات‌ها برای اتصال به خودروها نیازی به دخالت انسان ندارند و می توانند این کار را به طور خودکار انجام دهند.

ربات‌های یادشده دارای ظرفیت بالایی برای ذخیره سازی انرژی هستند و می‌توانند نیاز خودروهای متعددی را در یک روز بدون نیاز به اتصال به منبع شارژ برطرف کنند.



ربات‌



این ربات ها بعد از اتمام ماموریت به ایستگاه شارژی که برایشان در نظر گرفته شده بازمی‌گردند و در صورت فراخوانده شدن برای شارژ اتومبیل جدیدی اقدام می‌کنند.

اجرای این ایده می‌تواند جایگزینی برای پمپ های شارژ خودروهای برقی باشد که تعداد آنها در حال حاضر در کشورهای مختلف جهان زیاد نیست و باید توجه داشت که ایجاد آنها مستلزم صرف هزینه زیاد و تغییر برخی زیرساخت های فعلی است. ظرفیت شارژ هر یک از این ربات های شارژر ۵۰ کیلووات اعلام شده است.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار