تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۲۰ دی ۱۳۹۷

کشف جسد یک خبرنگار در بغداد! +عکس

جسد خبرنگار عراقی شبکه الحره آمریکا در عراق، روز پنجشنبه در شرق شهر بغداد کشف شد.
158879_956
اقتصاد 24 - رسانه‌های عراق گزارش کردند که سامر علی شکاره تصویربردار محلی شبکه الحره در بغداد که چند روز پیش ناپدید شده بود، امروز جسدش در منطقه القناه در شرق پایتخت عراق کشف و تحویل پلیس شد. به نظر می‌رسد نامبرده در اثر شلیک چند گلوله به سرش کشته شده باشد.

جزییات بیشتری در خصوص این رویداد منتشر نشده است. عراق در سال‌های اخیر یکی از خطرناکترین کشور‌ها برای خبرنگاران بوده است.

مرکز حمایت از آزادی بیان عراق روز پنجشنبه در گزارشی از ثبت ۲۲۰ مورد نقض حقوق و آزادی خبرنگاران عراقی و نیز ۱۵۰ مورد اخراج از کار خبر داده بود. شبکه آمریکایی الحره در عراق نیز به تازگی بخش زیادی از نیرو‌های قبلی خود را اخراج و نیرو‌های جدیدی استخدام کرده است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار